Πέτρος Ιακωβίδης: Οι ημίγυμνες φωτογραφίες του στην Αλεξανδρούπολη, ξεσήκωσαν τις θαυμάστριες του

Πέτρος Ιακωβίδης: Οι ημίγυμνες φωτογραφίες του στην Αλεξανδρούπολη, ξεσήκωσαν τις θαυμάστριες του

Ο τραγουδιστής Πέτρος Ιακωβίδης  βρέθηκε αυτή την περίοδο στον Έβρο και συγκεκριμένα στην Αλεξανδρούπολη για συναυλίες και φρόντισε να μοιραστεί μερικά καυτά φωτογραφικά στιγμιότυπα με τους φίλους του στο Instagram, τα οποία ξεσήκωσαν τις θαυμάστριες του.

Ο αγαπημένος της νεολαίας καλλιτέχνης, είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media, αλλά δεν συνηθίζει τους ακόλουθούς του σε γυμνές δημοσιεύσεις. Όμως όπως μαρτυρούν τα σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες, εκείνοι «ενθουσιάστηκαν». Επίσης ανέβασε φωτογραφίες και από τις παραλίες της Αλεξανδρούπολης, διαφημίζοντας της έτσι στους χιλιάδες ακόλουθους που έχει στο instagram.

Ειδικότερα, ο Πέτρος Ιακωβίδης φωτογραφήθηκε ημίγυμνος μπροστά από την πισίνα του ξενοδοχείου όπου διέμενε, όμως αυτό που προκάλεσε τις εντυπώσεις -ειδικά των θαυμαστριών του- ήταν το γεγονός ότι ήταν τυλιγμένος μονάχα με μία πετσέτα γύρω από τη μέση του. Από κάτω δεν φορούσε κάτι.

Στα περισσότερα σχόλια, το κοινό του έχει αφήσει μερικά emoji σε σχήμα καρδιάς ή φωτιάς, εκφράζοντας έτσι τον θαυμασμό του προς εκείνον.

Πηγή: pagenews,gr