Ρώσοι χάκαραν την σελίδα του Αρχαιολογικού Μουσείου Αλεξανδρούπολης και δημοσιεύουν ότι θέλουν

Ρώσοι χάκαραν την σελίδα του Αρχαιολογικού Μουσείου Αλεξανδρούπολης και δημοσιεύουν ότι θέλουν

Άγνωστοι Ρώσοι χάκαραν την εδώ και τρεις ημέρες την επίσημη σελίδα στο Facebook του Αρχαιολογικού Μουσείου Αλεξανδρούπολης – ΕΦΑ Έβρου που λειτουργεί με ευθύνη της Εφορίας Αρχαιοτήτων Έβρου και δημοσιεύουν ότι θέλουν.

Κυρίως δημοσιεύουν ΒΙΝΤΕΟ από τηλεοπτικό κανάλι της Ρωσίας, όπως μπορεί να διαπιστώσει κάποιος μπαίνοντας στην συγκεκριμένη σελίδα. Όπως μας ενημέρωσε αναγνώστης του Evros-news.gr που μπήκε στην σελίδα του μουσείου στο Facebook επειδή ήθελε να βρει κάποιες πληροφορίες προκειμένου να το επισκεφθεί, η τελευταία ανάρτηση από τους υπεύθυνους της σελίδας φαίνεται να είναι την 1η Αυγούστου και μετά από τις 17 του μήνα… ανέλαβαν δράση οι Ρώσοι.

Δεν γνωρίζουμε αν στην Εφορία Αρχαιοτήτων Έβρου και το Αρχαιολογικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης έχουν αντιληφθεί την συγκεκριμένη εξέλιξη και γιατί αν έγινε αυτό δεν βρίσκουν κάποια λύση. Να “κατεβάσουν” ενδεχομένως την σελίδα από το Facebook. Εκτός αν λόγω καλοκαιρινών διακοπών και επειδή μιλάμε για Δημόσιο και ειδικά στον τομέα της Αρχαιολογίας για το πιο… δυσκίνητο, δεν πήραν καν χαμπάρι αυτή την αρνητική εξέλιξη.

 

2 Σχόλια

  1. Εσεις τι κανατε γι’αυτο; Δεν επρεπε να τους ενημερωσετε;

Αφήστε το σχόλιό σας