ΕΒΡΟ…ΒΟΛΕΣ: Ευτυχώς υπάρχουν προσφορές στις βαφές μαλλιών και μπορούν κάποιοι “άνεργοι” θεσμικοί να τα βάφουν

ΕΒΡΟ…ΒΟΛΕΣ: Ευτυχώς υπάρχουν προσφορές στις βαφές μαλλιών και μπορούν κάποιοι “άνεργοι” θεσμικοί να τα βάφουν

Πηγαίνοντας στο σούπερ μάρκετ και έχοντας συνέχεια στο μυαλό μου την παραγγελία της γυναίκας μου, τον κωδικό της βαφής μαλλιών και να της αγοράσω μόνο αν υπάρχουν προσφορές από κάποια εταιρεία, από την εμπειρία μου μπροστά στο ράφι, αναφώνησα: “Καλά που υπάρχουν και οι προσφορές”.

Δεν έχει σημασία ούτε το super market που βρέθηκα, αν ήταν δηλαδή το “ΔΑΣΚΑΛΟΣ” στο Διδυμότειχο ή το ΓΚΟΥΤΖΕΛΗΣ στην Αλεξανδρούπολη ή το Σούπερ μάρκετ του Αγροτικού Συνεταιρισμού Δημητριακών “Η ΕΝΩΣΗ” στην Ορεστιάδα, επειδή τα διαφημίζουμε στο Evros-news.gr. Σημασία έχει αυτό που είδα και άκουσα ψάχνοντας το σημείο όπου υπήρχαν οι βαφές.

Εκεί λοιπόν είδα έναν σχεδόν συνομήλικο μου, να αναζητεί και αυτός τις βαφές και όταν είδε-με πολύ ικανοποίηση είναι αλήθεια-ότι υπήρχε προσφορά στην τιμή -50% έλαμψε το πρόσωπο του.

-“Και εσείς παραγγελία της γυναίκα σας;” τον ρώτησα.

-“Όχι φίλε μου. Δεν βλέπεις ότι τα… βάφω, επειδή άσπρισαν λόγω ηλικίας;”, μου απάντησε.

Πραγματικά τότε πρόσεξα ότι είχε βαμμένα τα μαλλιά του και μάλιστα με χρώμα… κομοδινί. Κάποιον πολύ γνωστό μου θύμισε το θέαμα, αλλά κρατήθηκα να μην γελάσω, γιατί μπορεί να με παρεξηγούσε. Άλλωστε ο άνθρωπος είχε το δικό του… δράμα, όπως μου εξήγησε.

Είμαι πλέον άνεργος. Είχα μια θεσμική θέση και έπαιρνα από εκεί μισθό για χρόνια, αλλά τώρα με έβγαλαν και παραμένω χωρίς δουλειά. Οπότε δεν υπάρχουν πολλά χρήματα για να αγοράζω και βαφή μαλλιών”, μου απάντησε.

Κούνησα συγκαταβατικά το κεφάλι μου και αυτός απομακρυνόμενος μου είπε, με παραπονιάρικο ύφος: “Δυστυχώς φίλε μου κάποιοι δεν εκτιμούν τίποτε. Ούτε αν είσαι Πρόεδρος των έργων, των οραμάτων και των πράξεων και οι σχεδιασμοί σου θα υλοποιούνται για πολλά χρόνια ακόμη. Σε αφήνουν άνεργο και… ψάχνεις μετά τις προσφορές στις βαφές μαλλιών για να τις αγοράσεις. Και ποιος να σε στηρίξει για να βρεις το δίκιο σου; Αν αυτοί στους οποίους… έκοβες χρόνια Τιμολόγια δεν έχουν καμιά επικοινωνιακή δύναμη, απλά θα γράφουν τον… πόνο σου. Τα μαλλιά όμως θέλουν βαφή και πρέπει να βρεις λύση “.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΒΡΟ..ΒΟΛΕΣ:

Νίκος Βαφειάδης: Μετά τα δαμάσκηνα στα Ρίζια, θα… μαζέψει ψήφους ως υποψήφιος βουλευτής Έβρου;

Σ.Δέδογλου: Ζήτησε στήριξη υποψηφιότητας απ’ τον πρώην υπουργό των 102 νεκρών στο Μάτι , Εβρίτη γαμπρό Ν.Τόσκα;

Δημοσχάκης: Ξεκίνησε ο ίδιος… συγκομιδή τεύτλων για το Εργοστάσιο Ζάχαρης Ορεστιάδας, που δήλωσε ότι θα ξανανοίξει

Αλεξανδρούπολη: Υποψήφιος δήμαρχος που… ευαγγελίζεται το καινούργιο, έχοντας “δεκανίκια” το… παλιό, αποτυχημένο και αποκρουστικό;