Διαφημίζονται οι ομορφιές Σαμοθράκης, Θάσου στο περιοδικό της Sky Express απ’ την Περιφέρεια ΑΜΘ

Διαφημίζονται οι ομορφιές Σαμοθράκης, Θάσου στο περιοδικό της Sky Express απ’ την Περιφέρεια ΑΜΘ

Μία μεγάλη προσπάθεια τουριστικής προβολής του τόπου εντός κι εκτός Ελλάδας κάνει η Περιφέρεια ΑΜΘ, έχοντας βάλει το χέρι… βαθιά στην τσέπη, προκειμένου να ενισχύσει το τουριστικό brand του τόπου σε όλες τις εποχές του χρόνου.

Καθώς διανύουμε καλοκαίρι όμως, όπως είναι λογικό, την τιμητική τους έχουν τα νησιά της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, δηλαδή η Σαμοθράκη και η Θάσος, τα οποία διαφημίζονται με ολοσέλιδο αφιέρωμα στο τεύχος «καλοκαίρι 2022» του Fly Magazine της αεροπορικής εταιρίας Sky Express. Πρόκειται για ένα δωρεάν περιοδικό, που έχει την ευκαιρία κάποιος να διαβάσει κατά τη διάρκεια της πτήσης αλλά και να κρατήσει για προσωπική χρήση ο επιβάτης της εταιρίας.

Στη διαφήμιση που έχει όμορφες φωτογραφικές απεικονίσεις Θάσου και Σαμοθράκη, η Ανατολική Μακεδονία και Θράκη τιτλοφορείται ως «Αγκαλιά γεμάτη Ελλάδα!».

Αναλυτικά, οι αναφορές στα δύο νησιά έχουν ως εξής:

Σαμοθράκη: Επιβλητική, μυστηριώδης και σαγηνευτική
Το νησί των «μεγάλων Θεών», των ξακουστών Καβείριων Μυστηρίων, της ανέγγιχτης φύσης, των μοναδικών ιαματικών πηγών, των γραφικών χωριών, των βοτσαλένιων ακρογιαλιών, της δύναμης των εμπειριών από το μυστηριώδες ορεινό τοπίο και από την απεραντοσύνη της θάλασσας.
Θάσος: Το πανέμορφο πετράδι του Βορείου Αιγαίου!
Χαρείτε ονειρεμένες διακοπές στην κοσμοπολίτικη Θάσο! Στο νησί με τις αμέτρητες χρυσαφένιες παραλίες και τις υπέροχες ξενοδοχειακές μονάδες που καλύπτουν κάθε σας ανάγκη.

Νιώστε την αυθεντική ελληνική φιλοξενία και απολαύστε ξεχωριστές γαστρονομικές προτάσεις. Ανακαλύψτε μοναδικές φυσικές ομορφιές, ξεχωριστά πολιτιστικά μνημεία, προσεγμένους χώρους εστίασης και αφεθείτε στους ρυθμούς της απόλυτης χαλάρωσης.

Πηγή: xronos.gr