Αλεξανδρούπολη: Νέες συλλήψεις διακινητών λαθρομεταναστών σε Καβησό και Κόμαρο

Αλεξανδρούπολη: Νέες συλλήψεις διακινητών λαθρομεταναστών σε Καβησό και Κόμαρο

Νέες συλλήψεις διακινητών και λαθρομεταναστών είχαμε σε δυο περιοχές του Έβρου τις δυο προηγούμενες ημέρες 19/20-8-2022.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δυο διαφορετικές περιπτώσεις λαθρομετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, στον οικισμό Κόμαρο Έβρου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού συνέλαβαν έναν διακινητή, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μετέφερε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας δύο(2) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο δράστης ο οποίος στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης, προηγουμένως δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών αναπτύσσοντας ταχύτητα και οδηγώντας επικίνδυνα, ενώ τελικά το όχημα ακινητοποιήθηκε μετά από εκτροπή σε αγροτεμάχιο.

Στην δεύτερη περίπτωση την 19/20-8-2022 σε αγροτική περιοχή του οικισμού Καβησού Έβρου, αστυνομικοί τους Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών συνέλαβαν τους άλλους δύο διακινητές, διότι τους εντόπισαν να επιβαίνουν σε  Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρουν παράνομα στο εσωτερικό της χώρας έξι(6) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν δύο οχήματα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την  προανάκριση για τις  υποθέσεις ενεργούν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού και Φερών Αλεξανδρούπολης.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*