Τα 20 χρόνια μουσικής συνεργασίας, γιόρτασαν χθες Νίκος Ζαπάρτας και Δημήτρης Μπουζαμάνης (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα 20 χρόνια μουσικής συνεργασίας, γιόρτασαν χθες Νίκος Ζαπάρτας και Δημήτρης Μπουζαμάνης (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα 20 χρόνια μουσικής συνεργασίας συμπλήρωσαν φέτος δυο μουσικοί του παραδοσιακού, θρακιώτικου τραγουδιού της νεότερης γενιάς, που είναι μάλιστα και συγχωριανοί από το Ελληνοχώρι Διδυμοτείχου. Ο Νίκος Ζαπάρτας και ο Δημήτρης Μπουζαμάνης.

Οι συνεργάτες και οι φίλοι λοιπόν, τους επεφύλαξαν χθες βράδυ μια έκπληξη, στην Διώνη Ροδόπης όπου το συγκρότημα του Νίκου Ζαπάρτα με τους Βαγγέλη Κατσουλίδη, Δημήτρη Μπουζαμάνη, Βαγγέλη Λυμπερακάκη και Κωνσταντίνο Δουλγερίδη, είχε την μουσική επιμέλεια της εκδήλωσης. Μια τούρτα με κεριά που έγραφαν τον αριθμό 20, όσα και τα χρόνια συνεργασίας των δύο μουσικών, συγχωριανών  και φίλων όπως βλέπετε και στην φωτογραφία την οποία δημοσίευσε ο Νίκος Ζαπάρτας και έγραψε:
“ΖΑΠΑΡΤΑΣ-ΜΠΟΥΖΑΜΑΝΗΣ
2002-2022
Ένα μουσικό ταξίδι 20 ετών και συνεχίζουμε…
Χρόνια μας πολλά λοιπόν”.

Οι δυο νεότεροι εκπρόσωποι της θρακιώτικης παραδοσιακής μας μουσικής, είναι όπως προαναφέραμε από το Ελληνοχώρι Διδυμοτείχου, ο Δημήτρης Μπουζαμάνης γιος του αείμνηστου, σπουδαίου και με σημαντική προσφορά στην θρακιώτικη παράδοση Κώστα Μπουζαμάνη. Αυτός αποτέλεσε άλλωστε παράδειγμα προς μίμηση τόσο για τον γιο του Δημήτρη που μπορεί να παίζει κρουστά και όχι ούτι όπως ο πατέρας του αλλά τραγουδάει όπως και εκείνος, όσο και τον συγχωριανό του Νίκο Ζαπάρτα, βιρτουόζο του βιολιού και τραγουδιστή.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΟΥΖΑΜΑΝΗ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΖΑΠΑΡΤΑ, ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ  

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*