Χατζηγιάννογλου: Και τα ανταλλακτικά χορτοκοπτικών μηχανημάτων (10.000 ευρώ), απ’ ευθείας ανάθεση στον κουμπάρο του Δ.Καραλελέκη

Χατζηγιάννογλου: Και τα ανταλλακτικά χορτοκοπτικών μηχανημάτων (10.000 ευρώ), απ’ ευθείας ανάθεση στον κουμπάρο του Δ.Καραλελέκη

Ορισμένους εκεί στο Διδυμότειχο τελικά… δεν τους βρίσκει πουθενά κανείς. Τώρα γκρινιάζουν γιατί ο δήμαρχος Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου, έδωσε με απ’ ευθείας ανάθεση την προμήθεια των ανταλλακτικών χορτοκοπτικών και άλλων μηχανημάτων του δήμου ύψους 10.000 ευρώ, στον κουμπάρο του Δημήτρη Καραλελέκη.

Προηγήθηκαν οι αναθέσεις δεκάδων χιλιάδων ευρώ αυτά τα τρία χρόνια που βρίσκεται στην διοίκηση του δήμου Διδυμοτείχου και πάλι στον κουμπάρο του, για επισκευές αυτοκινήτων και άλλων οχημάτων, ακόμα και μηχανημάτων έργου, όπως είχε αναδείξει με τα έγγραφα από την ΔΙΑΥΓΕΙΑ το Evros-news.gr. Εκτός από την αντιπροσωπεία άλλωστε της SKODA έχει και συνεργείο αυτοκινήτων, όπου μπορεί να επισκευάζει τα αυτοκίνητα και γενικότερα τα οχήματα που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Κι όσοι λένε πως τα μηχανήματα, κάποια που είναι μάλιστα… βαριά δεν γνωρίζουν αν διαθέτει την άδεια για την επισκευή τους, μάλλον τους αρέσει να… γκρινιάζουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ-Διδυμότειχο: Συνεχίζονται… αβέρτα οι αναθέσεις επισκευής οχημάτων του δήμου, στον κουμπάρο του δημάρχου Ρ.Χατζηγιάννογλου

Τα ίδια και τώρα με τα ανταλλακτικά για τη συντήρηση χορτοκοπτικών και χλοοκοπτικών. Αφού ο κουμπάρος του Δημήτρης Καραλεκέκης έχει και αντιπροσωπεία πώλησης τέτοιων μηχανημάτων, ανάμεσα τους και την κορυφαία μάρκα STIHL, από ποιόν θέλετε να τα προμηθευτεί; Τι σημαίνει πως εκτός από την συγγενική τους σχέση, ήταν και ο πατέρας Στέφανος Καραλελέκης υποψήφιος με την δημοτική παράταξη του σημερινού δημάρχου το 2019, άσχετα αν δεν εκλέχθηκε; Να μην παίρνει συνέχεια δηλαδή η οικογένεια… δουλειές είτε για τις επισκευές οχημάτων, είτε για τα χορτοκοπτικά; Περίεργοι είστε ορισμένοι. Αφού όπως λέει και μια ραδιοφωνική διαφήμιση, ο Καραλελέκης έχει τα καλύτερα;

Για την… ιστορία, να πούμε ότι σύμφωνα με το έγγραφο που δημοσιεύθηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ 13 Ιουλίου 2022, ο δήμαρχος Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου με ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ, αποφάσισε αντί 9.989,69 ευρώ:

Και μη νομίζετε ότι έκανε… του κεφαλιού του ο κ.Χατζηγιάννογλου. Ο δήμος Διδυμοτείχου στις 28 Ιουνίου 2022 απηύθυνε πρόσκληση για την προμήθεια των συγκεκριμένων ανταλλακτικών και την επομένη 29 Ιουνίου 2022, η μοναδική προσφορά που κατατέθηκε ήταν αυτή του… κουμπάρου Δημήτρη Καραλελέκη, σύμφωνα με όσα αναφέρει η απόφαση.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΟΓΛΟΥ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΡΩΜΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ

Κι επειδή ο δήμαρχος Διδυμοτείχου είναι και αυτός ελεύθερος επαγγελματίας και σκέφτεται πως τώρα το καλοκαίρι, πριν τον Δεκαπενταύγουστο, οι… συνάδερφοι του έχουν έξοδα, μια και πρέπει να πληρώσουν και επιδόματα αδείας στους υπαλλήλους τους, στις 12 Αυγούστου εκδόθηκε και το ΕΝΤΑΛΜΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ για το ποσό.

ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΝΤΑΛΜΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΕΝΤΑΛΜΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΡΑΛΕΛΕΚΗΣ

Αντί λοιπόν ορισμένοι στο Διδυμότειχο να είστε ευχαριστημένοι, που ο δήμαρχος Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου ξεκάθαρα και στα ίσια δίνει συνέχεια δουλειές στον κουμπάρο του Δημήτρη Καραλελέκη και δεν κάνει ότι κάποιοι δήμαρχοι σε άλλα μέρη της Ελλάδας, που βρίσκουν κάτι… offshore ή γενικά εταιρείες του εξωτερικού και αναθέτουν προμήθειες και έργα, εσείς γκρινιάζετε συνέχεια. Και δεν αφήνετε την δημοτική αρχή να… απολαύσει τους χορούς της στα διάφορα πανηγύρια. Είστε απαράδεκτοι τελικά.

Υ.Γ: Πάλι καλά που ο κουμπάρος του δημάρχου δεν έχει και φωτισμούς LED, γιατί μπορεί να του έδινε, με την… φόρα που έχει πάρει ο Ρωμύλος και το έργο πάνω από 2 εκατ. ευρώ για το οποίο “τρέχει” ο διαγωνισμός. Αν και εκεί είναι διεθνής ηλεκτρονικός διαγωνισμός και τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Θα τα πούμε όμως και γι’ αυτό το θέμα τις επόμενες ημέρες, όπως και για άλλα ακόμα επίσης… ενδιαφέροντα.

 

Ένα σχόλιο

  1. Άστα τα παιδιά αυτά ξέρουν τι φτίανουν θείο. Στο διδυμοτειχο έχει πολλά χόρτα κάποιος πρέπει να τα κόψει. Για κάνε μια βόλτα να δεις evros-news τι ωραία τα κόβουν. Εκεί στο ποτάμι στην παραλία να δεις τι γίνεται. Σε άλλες πόλεις όσα ποτάμια παιρνανε από την πόλη τα έχουν αξιοποίηση. Στο Διδυμοτειχο είναι 100 χρόνια πίσω ακόμη και από το svilegrand. Τελικά οι Διμουτιανοι αγαπάν το διμοτκου? Εάν το αγαπούσαν δεν θα ήταν σε αυτο το χάλι σήμερα.

Αφήστε το σχόλιό σας