ΣΟΚ στην Ορεστιάδα: Κατέρρευσε και πέθανε χορευτής, που συμμετείχε στις εκδηλώσεις “Φανούρεια 2022”

ΣΟΚ στην Ορεστιάδα: Κατέρρευσε και πέθανε χορευτής, που συμμετείχε στις εκδηλώσεις “Φανούρεια 2022”

ΣΟΚ χθες βράδυ στην Ορεστιάδα, κατά την διάρκεια των πολιτιστικών εκδηλώσεων “Φανούρεια 2022”, όταν χορευτής κατέρρευσε και τελικά πέθανε μόλις ολοκλήρωσε την εμφάνιση του με το χορευτικό συγκρότημα στο οποίο συμμετείχε. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, την χθεσινή ουσιαστικά τελευταία ημέρα των τριήμερων πετυχημένων εκδηλώσεων που διοργάνωσε ο Λαογραφικός Πολιτιστικός Σύλλογος Οινόης “ To Κρασοχώρι”, ο άτυχος χορευτής που ήταν 63 χρόνων και συμμετείχε με το χορευτικό συγκρότημα του “ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΩΡΟΜΥΛΙΩΤΩΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ”, μόλις ολοκληρώθηκαν οι χοροί που παρουσίασαν, κατέρρευσε. Αμέσως έτρεξαν κοντά του γιατρός, νοσηλευτής και τα μέλη του Ερυθρού Σταυρού που είχαν φροντίσει οι διοργανωτές να βρίσκονται συνέχεια στο χώρο των εκδηλώσεων και προσπάθησαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες για να τον επαναφέρουν στην ζωή.

Επιτόπου έφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με το οποίο διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας Ορεστιάδας, αλλά οι γιατροί απλά διαπίστωσαν τον θάνατο του. Δίπλα του βρισκόταν από την πρώτη στιγμή η σύζυγος του, η οποία είναι και αυτή χορεύτρια στον ίδιο σύλλογο της Κομοτηνής και παρακολουθούσε σοκαρισμένη και ανήμπορη να κάνει οτιδήποτε τις τραγικές εξελίξεις, όπως και οι υπόλοιποι συνάδερφοι του από το Σύλλογο Ανατολικωρομυλιωτών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 63χρονος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας με την καρδιά του, αλλά αγαπούσε πολύ τον χορό και συνέχισε να χορεύει και να συμμετέχει ενεργά στις εκδηλώσεις του συλλόγου της Κομοτηνής.

Φυσικά το τραγικό αυτό γεγονός ήρθε να επισκιάσει τις εκδηλώσεις, οι διοργανωτές πρότειναν να διακοπούν, αλλά οι άνθρωποι από τον σύλλογο της Κομοτηνής ζήτησαν να συνεχιστούν κανονικά, ενώ οι ίδιοι φυσικά αποχώρησαν σοκαρισμένοι από την απώλεια του φίλου και συναδέρφου τους.