Έρχονται στον Έβρο την άλλη βδομάδα, οι υπουργοί Χ.Τριαντόπουλος, Κ.Καραμανλής αλλά και ο Δ.Αβραμόπουλος

Έρχονται στον Έβρο την άλλη βδομάδα, οι υπουργοί Χ.Τριαντόπουλος, Κ.Καραμανλής αλλά και ο Δ.Αβραμόπουλος

Τον Έβρο θα επισκεφθούν την ερχόμενη εβδομάδα δύο υπουργοί αλλά και ένας πρώην Ευρωπαίος Επίτροπος, για διαφορετικούς λόγους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, η αρχή θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη 31 Αυγούστου, με τον Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό με αρμοδιότητα σε θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές Χρήστο Τριανόπουλο. Αρχικά θα βρεθεί στην Αλεξανδρούπολη για να επιθεωρήσει διάφορα έργα αποκατάστασης των φυσικών καταστροφών που υπέστησαν περιοχές του δήμου Αλεξανδρούπολης.

Την 1η Σεπτεμβρίου θα μεταβεί στον δήμο Σουφλίου προκειμένου να παραστεί στα εγκαίνια του επαρχιακού δρόμου Μικρού Δερείου-Ρούσσας-Γονικού μήκους 21 χιλιομέτρων, που είχε υποστεί τεράστιες καταστροφές από την θεομηνία, αλλά αποκαταστάθηκε και έγινε ένα καινούργιο και ασφαλές οδικό δίκτυο, που βγάζει από την απομόνωση τους κατοίκους των ορεινών χωριών του Σουφλίου.

Επίσης, ο κ.Τριαντόπουλος αναμένεται να επιθεωρήσει τα έργα που ξεκίνησαν στην περιοχή του Ερυθροποτάμου στον δήμο Διδυμοτείχου, για αποκατάσταση επίσης των καταστροφών σε αναχώματα και άλλες υποδομές και θα πάει επίσης στον δήμο Ορεστιάδας, προκειμένου να διαπιστώσει πως εξελίσσονται οι διαδικασίες αποκατάστασης των καταστροφών μετά από τις φετινές πλημμύρες.

Θα ακολουθήσει στις 5 Σεπτεμβρίου ο πρώην Ευρωπαίος Επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο οποίος ως επικεφαλής Κλιμακίου της Ν.Δ θα επισκεφθεί την περιοχή, εν όψει της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, για να έχει απαφές και συζητήσεις με τους θεσμικούς φορείς του νομού.

Τέλος, στις 6 Σεπτεμβρίου αναμένεται να βρεθεί στην Αλεξανδρούπολη ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Κώστας Καραμανλής, προκειμένου να επιθεωρήσει τα έργα κατασκευής της Ανατολικής Περιφερειακής Οδού και πως αυτά προχωρούν, αλλά και το ξεκίνημα των έργων κατασκευής των αγωγών της GASTRADE για τον σταθμό υγροποιημένου φυσικού αερίου της Αλεξανδρούπολης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*