«Ανάβει» τις «μηχανές», ξεκινώντας σήμερα προετοιμασία ο Άθλος Ορεστιάδας!

«Ανάβει» τις «μηχανές», ξεκινώντας σήμερα προετοιμασία ο Άθλος Ορεστιάδας!

Με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες αρχίζει αύριο, Δευτέρα 29 Αυγούστου, η προετοιμασία του Άθλου Ορεστιάδας ενόψει της ιστορικής του συμμετοχής στο κορυφαίο πρωτάθλημα του ελληνικού βόλεϊ.

 

Μετά και τις τελευταίες αφίξεις των νέων προσώπων της ομάδας στην πόλη, ο Βούλγαρος τεχνικός Ατανάς Πετρόφ και ο άμεσος συνεργάτης του, Θοδωρής Χουσίδης, έχουν πρωινό ραντεβού (10πμ) με τους αθλητές τους στο κλειστό της Ορεστιάδας «Νίκος Σαμαράς για την επίσημη «πρώτη» της σεζόν 2022-23.

Έπειτα από την περσινή ονειρεμένη χρονιά, όπου ο Άθλος μετά από 7 χρόνια σκληρών προσπαθειών κατάφερε κόντρα σε ομάδες με μεγαλύτερο μπάτζετ και ιστορία να πανηγυρίσει την άνοδό του στα “σαλόνια του ελληνικού βόλεϊ”, η διοίκηση της ομάδας φέτος βάζει ακόμη πιο ψηλά τον πήχη, στην προσπάθειά του συλλόγου για διάκριση.

Στόχος η δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας, που θα σταθεί με αξιώσεις στην κατηγορία και με τη δύναμη του κόσμου της θα «χτυπά» στα ίσα όλα τα παιχνίδια, παλεύοντας πάντα για τη νίκη, κάνοντας έτσι περήφανους τους φιλάθλους της και ολόκληρο τον Έβρο.

Εν αναμονή της έναρξης του πολύ δυνατού φετινού πρωταθλήματος, στις 22- 23 Οκτωβρίου 2022, η διοίκηση του Άθλου Ορεστιάδας, προχώρησε τους προηγούμενους μήνες στον σχεδιασμό μιας ανανεωμένης ομάδας. Πιστή στη φιλοσοφία μας να κρατήσουμε «ψηλά τη σημαία» του εβρίτικου βόλεϊ στην “ελίτ του αθλήματος” και στο όραμα ανάδειξης αθλητών μας, που θα πρωταγωνιστήσουν αύριο στα ελληνικά γήπεδα, από το περσινό ρόστερ παρέμειναν 6 αθλητές, εκ των οποίων οι 5 Εβρίτες, ενώ αποκτήθηκαν 8 ακόμη αθλητές, μεταξύ των οποίων και ο διεθνής Αλεξανδρουπολίτης πασαδόρος Σταύρος Κασαμπαλής. Παράλληλα στη φετινή ομάδα παρέμεινε και ο τεχνικός των επιτυχιών, που έβαλε τον Άθλο Ορεστιάδας στα “σαλόνια” του ελληνικού βόλεϊ, Θοδωρής Χουσίδης, χωρίς να θεωρείται απίθανη κάποια ακόμη προσθήκη.

Ανανέωση συνεργασίας με τον Βασίλη Μποζίδη

Η διοίκηση του Άθλου Ορεστιάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με έναν ακόμη ταλαντούχο αθλητή, τον Βασίλη Μποζίδη.

Γεννημένος στις 28 Φεβρουαρίου του 2004 ο ο μικρός γιός του θρυλικού άσου του ελληνικού βόλεϊ, Θοδωρή Μποζίδη και αδέλφός του νεοπαοκτηθέντα πασαδόρου μας, Παναγιώτη, ο 18χρονος Ορεστιαδίτης ακραίος  (1.91μ) θα συνεχίσει να αγωνίζεται στα «χρώματα» του Άθλου και τη νέα αγωνιστική περίοδο της Volley League 2022-2023, όπου αναμένεται να κάνει και το ντεμπούτο του στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού βόλεϊ. Παράλληλα το μέλος της ομάδας που κατέλαβε την 4η θέση στο φάιναλ φορ του Πανελληνίου πρωταθλήματος Παίδων, θα έχει και πάλι συμπαίκτη τον αδελφό του.

“Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Άθλου Ορεστιάδας που μου δίνει για ακόμη μία χρονιά τη δυνατότητα να αποτελώ κομμάτι της ομάδας που θα συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου στο πρωτάθλημα της Volley League. Σίγουρα για μένα, πέρα από τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου, έχει ξεχωριστή σημασία οτι θα έχω σμίξω και πάλι εντός γηπέδου με τον αδελφό μου τον Παναγιώτη. Είμαι πρόθυμος και έτοιμος να δουλέψω σκληρά και όταν μου ζητηθεί να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, για να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί η ομάδα μας. Ελπίζω πως με τους φιλάθλους στο πλευρό μας θα πετύχουμε τους στόχους μας και θα κάνουμε περήφανους όχι μόνο τους συμπολίτες μας στην Ορεστιάδα, αλλά και αλόκληρο τον Έβρο” δήλωσε μετά την ανανέωση της συνεργασίας του ο Βασίλης Μποζίδης.

Η οικογένεια του Άθλου Ορεστιάδας εύχεται στον Βασίλη μια καλή αθλητική σεζόν, χωρίς τραυματισμούς με επιτυχίες για τον ίδιο και την ομάδα μας.