Η μικρή Κυριακούλα από την Κομοτηνή χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας

Η μικρή Κυριακούλα από την Κομοτηνή χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας

Η 6χρονη Κομοτηναία Κυριακούλα Μπάνια διαγνώστηκε με καρκίνο στο μάτια και χρειάζεται την στήριξη όλων μας.

Το σωματείο «Παιδική Χαρά» συγκεντρώνει βοήθεια, καθώς η μικρή Κυριακούλα πρέπει άμεσα να μεταβεί στην Ιταλία για χημειοθεραπεία και ειδικές θεραπείες απευθείας στα μάτια. Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση του:

Η μικρή μας ηρωίδα είναι μόλις 6 χρονών και πριν λίγες ημέρες διαγνώστηκε με ρετινοβλάστωμα ( κακοήθης όγκος των οφθαλμών ) . Δίνει το δικό της αγώνα !!! Όλοι μαζί μπορούμε αν θέλουμε να την βοηθήσουμε να βγει νικήτρια !!!


Επειδή η πάθηση της είναι σπάνια και δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί στην Ελλάδα πρέπει άμεσα να μεταβεί στην Ιταλία για χημειοθεραπεία και ειδικές θεραπείες απευθείας στα μάτια. Κάθε μέρα που περνάει η ζωή της Κυριακούλας κινδυνεύει!!! Ήδη έχει χάσει μεγάλο ποσοστό όρασης από το
ένα της ματάκι και αν χαθεί και άλλος πολύτιμος χρόνος κινδυνεύει να χάσει πλήρως την όραση της ακόμη και να χρειαστεί να αφαιρεθεί εντελώς το ματάκι της!!!

Οι γονείς της ζητούν την βοήθεια του κόσμου καθώς δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα μεγάλα έξοδα που άμεσα θα προκύψουν για την θεραπεία της κορούλας τους . Η σωτηρία της ζωής της μικρούλας δεν δέχεται αναβολές !!! Τώρα είναι η ώρα να δράσουμε όλοι !!!

🆘Οποίος μπορεί και θέλει να βοηθήσει μπορεί να χρησιμοποιήσει τους παρακάτω λογαριασμούς :
ALPHA BANK
IBAN : GR9401407010701002002029468
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ
Όταν κάνετε την κατάθεση θα γράψετε ως αιτιολογία τη λέξη ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ + ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ γιατί χρειαζόμαστε τα στοιχεία των δωρητών για τις αποδείξεις που πρέπει να γράψουμε.
PayPal
https://www.paypal.com/paypalme/childshappiness
Για κατάθεση από εξωτερικό:
IBAN : GR9401407010701002002029468
BENEFICIAR : CHILD ́ S HAPPINESS
BIC : CRBAGRAA
BRAND’S NAME : 701
ADDRESS : Egnatias 2, 54626, Thessaloniki
REFERENCE : Donation by + your full name
Μετά την κατάθεση πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε με μήνυμα inbox είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο info@paidikihara.com για την απόδειξη της δωρεάς σας.
Για τηλεφωνική επικοινωνία 698 7521 698