Σε ομάδα της Super League 1, υπέγραψε ο ταλαντούχος 16χρονος Εβρίτης διεθνής Σαράντης Τσελεμπάκης

Σε ομάδα της Super League 1, υπέγραψε ο ταλαντούχος 16χρονος Εβρίτης διεθνής Σαράντης Τσελεμπάκης

Σε ομάδα της Super League 1 και συγκεκριμένα στον Βόλο, θα συνεχίσει την καριέρα του ο ταλαντούχος 16χρονος Εβρίτης διεθνής Σαράντης Τσελεμπάκης, ο οποίος έμεινε ελεύθερος μετά από προσφυγή που κατέθεσε για οφειλόμενα εναντίον της Ξάνθης.

Ο νεαρός συντοπίτης μας ποδοσφαιριστής (κατάγεται από την Κυανή Διδυμοτείχου), που θεωρείται και είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου, συνοδευόμενος από τον μάνατζερ του Τάσο Παπαδόπουλο (τον βλέπετε στις υπογραφές και στη συνέχεια μαζί του) και την οικογένεια του, ταξίδεψαν στον Βόλο για να συζητήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής. Στη συνέχεια υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας που του προσέφερε η ομάδα του Βόλου, η οποία μετέχει στο κορυφαίο ελληνικό πρωτάθλημα και την Κυριακή πέτυχε την μεγάλη νίκη έκπληξη εκτός έδρας επί της ΑΕΚ.

Ο 16χρονος άσσος θα μετέχει κανονικά στις προπονήσεις της ανδρικής ομάδας του συλλόγου του Βόλου αλλά και της Κ19 την οποία θα ενισχύσει στο πρωτάθλημα Νέων της Super League 1. ΔΕν αποκλείεται όμως αν κρίνει η τεχνική ηγεσία, να του δώσει την ευκαιρία να παίξει και στην Supre League 1.

Ο Σαράντης Τσελεμπάκης γεννήθηκε στις 2/11 του 2005 και υπέγραψε τον Ιούλιο του 2019 στην ομάδα της Ξάνθης σε ηλικία 15 χρόνων, από ακαδημία της Αλεξανδρούπολης. Έκανε μια εξαιρετική σεζόν την σεζόν 2019-2020 στο πρωτάθλημα Κ15 της Super League 1 έχοντας 12 συμμετοχές και σκοράροντας 2 τέρματα έχοντας και συνεχή παρουσία στις κλήσεις της Εθνικής Παίδων.

Επιβραβεύτηκε με την αρχική του παρουσία στο πρώτο μέρος της προετοιμασίας της Ανδρικής ομάδας του ΑΟΞ και την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου τον Αύγουστο. Στις 20 Μαρτίου και το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ Β έκανε το ντεμπούτο του με την φανέλα του ΑΟΞ και μέχρι το φινάλε της σεζόν είχε συνολικά 8 συμμετοχές.

Τόσο ο ίδιος όσο και οι γονείς του με τον αδερφό του οι οποίοι τον συνόδεψαν στον Βόλο και ήταν κοντά του σε αυτό το σημαντικό βήμα της καριέρας του, δεν έκρυψαν την χαρά και ικανοποίηση τους για αυτή την σπουδαία εξέλιξη, με την υπογραφή στην ομάδα του Βόλου.