Σουφλί: Συγκλονιστική ομιλία του δημάρχου Π.Καλακίκου στα εγκαίνια – Αποθεώθηκε απ’ τους κατοίκους (ΒΙΝΤΕΟ)

Σουφλί: Συγκλονιστική ομιλία του δημάρχου Π.Καλακίκου στα εγκαίνια – Αποθεώθηκε απ’ τους κατοίκους (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο δήμαρχος Σουφλίου Παναγιώτης Καλακίκος είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος και ικανοποιημένος χθες βράδυ, αφού με τους συνεργάτες του στην δημοτική αρχή κατάφεραν να υλοποιήσουν ένα έργο το οποίο έπρεπε να είχε γίνει εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Έβλεπε λοιπόν να εγκαινιάζεται επίσημα ο μήκους 21 χιλιομέτρων δρόμος που συνδέει το Μικρό Δέρειο με την Ρούσσα και το Γονικό και να γίνεται όχι απλά αποκατάσταση της καταστροφής, αλλά μια ολόκληρη περιοχή να βγαίνει από την απομόνωση. Γι’ αυτό και όταν κλήθηκε να μιλήσει, υπήρχε έντονη συναισθηματική φόρτιση και έκανε μια συγκλονιστική ομιλία, κατά την οποία όχι απλά καταχειροκροτήθηκε, αλλά θα λέγαμε ότι αποθεώθηκε από τους κατοίκους κάθε ηλικίας όχι μόνο της Ρούσσας αλλά και των άλλων χωριών της περιοχής.

Επίσης ανέφερε ότι εγκρίθηκε και θα προχωρήσει ο δρόμος του Σιδηροχωρίου, ενώ βρίσκεται και λύση στο χρόνιο πρόβλημα της ύδρευσης των χωριών της περιοχής.

Μάλιστα έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην παρουσία εκπροσώπων της Πολιτείας στην περιοχή, όπως η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας και στο γεγονός ότι ο δήμος Σουφλίου έχει καταφέρει να πραγματοποιηθούν και γενικότερα να εγκριθούν έργα 51 εκατ. συνολικά,