ΒΙΝΤΕΟ: Η Έφη Θώδη ξεσήκωσε τους Εβρίτες με το “ΜΑΝΤΑΜ”, φορώντας γυαλιά τράπερ!!!

ΒΙΝΤΕΟ: Η Έφη Θώδη ξεσήκωσε τους Εβρίτες με το “ΜΑΝΤΑΜ”, φορώντας γυαλιά τράπερ!!!

Ξεσήκωσε τους εκατοντάδες Εβρίτες, αλλά κυρίως τα νέα παιδιά, η Έφη Θώδη χθες βράδυ στο Κουφόβουνο Διδυμοτείχου, τραγουδώντας το γνωστό πλέον “ΜΑΝΤΑΜ” του Τρανού, φορώντας μάλιστα δυο ζευγάρια γυαλιά τράπερ που της πρόσφεραν νεαροί που διασκέδαζαν με τα τραγούδια της.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο ΒΙΝΤΕΟ που είναι από την ζωντανή μετάδοση του Evros-news.gr, η πασίγνωστη τραγουδίστρια δημοτικών, η οποία βρέθηκε χθες για πρώτη φορά στην περιοχή μας και συμμετείχε στην βραδιά που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Διδυμοτείχου “‘ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ” με πολύ μεγάλη επιτυχία από πλευράς προσέλευσης κόσμου, δεκάδες νεαροί και νεαρές βρέθηκαν μπροστά στη σκηνή και κατέγραφαν την Έφη Θώδη να τραγουδάει την επιτυχία “ΜΑΝΤΑΜ” του τράπερ Τρανού και την αποθέωσαν.

Το κέφι είχε φροντίσει να “ανάψει” ο Νίκος Ζαπάρτας με την ορχήστρα του, ενώ η Έφη Θώδη τραγούδησε όχι μόνο τις δικές της διαχρονικές επιτυχίες, έχοντας δίπλα της στο κλαρίνο τον Δημήτρη Σακκά, αλλά τραγούδησε και θρακιώτικα και λαϊκά τραγούδια.

Η ίδια μιλώντας στο Evros-news.gr και τον Κώστα Πιτιακούδη, δήλωσε ενθουσιασμένη από την υποδοχή και την συμμετοχή των Εβριτών στην χθεσινοβραδινή βραδιά και κυρίως πολλών νέων παιδιών που χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς από τον Έβρο, την Θράκη αλλά και όλη την Ελλάδα.

“Ευχαριστώ τους Εβρίτες που μου έδειξαν την αγάπη τους και ήρθαν να με ακούσουν και τους διοργανωτές που μου έδωσαν την ευκαιρία να τραγουδήσω στην ακριτική σας περιοχή. Με πολύ χαρά είδα πολλά νέα παιδιά να τραγουδούν και να χορεύουν δημοτικά τραγούδια. Θέλω πολύ να ξανάρθω σύντομα στο νομό Έβρου και να διασκεδάσουμε όλοι μαζί”, μας είπε η Έφη Θώδη.