Ανεξαρτητοποιήθηκε απ’ την παράταξη του δημάρχου Β.Μαυρίδη ο Δ.Παπαδόπουλος – Μετά από 3 χρόνια… θυμήθηκε ότι διαφωνεί

Ανεξαρτητοποιήθηκε απ’ την παράταξη του δημάρχου Β.Μαυρίδη ο Δ.Παπαδόπουλος – Μετά από 3 χρόνια… θυμήθηκε ότι διαφωνεί

Την αναμενόμενη ανεξαρτητοποίηση του από την δημοτική παράταξη και το συνδυασμό του δημάρχου Ορεστιάδας Βασίλη Μαυρίδη, κατέθεσε επίσημα σήμερα στον Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, ο δημοτικός σύμβουλος Διαμαντής Παπαδόπουλος.

Αποτελούσε άλλωστε κοινό μυστικό ότι αργά ή γρήγορα θα συνέβαινε κάτι τέτοιο, αφού έχει αποφασίσει να είναι υποψήφιος δήμαρχος τον Οκτώβριο του 2023 και ήδη κινείται προς αυτή την κατεύθυνση. Έτσι, μετά από 3 χρόνια που ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΕ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ και ΨΗΦΙΖΕ ΤΑ ΠΆΝΤΑ που έφερνε στο δημοτικό συμβούλιο η δημοτική αρχή, ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΘΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ποτέ ακόμα και για πολλά σοβαρά ζητήματα, όπως η επέκταση του ΚΥΤ Φυλακίου ή το θέμα των μηχανημάτων μετά τις καταγγελίες της αντιπολίτευσης, ξαφνικά “ανακάλυψε” ότι διαφωνεί με τον δήμαρχο και την παράταξη του και ένα χρόνο πριν τις εκλογές ανεξαρτητοποιήθηκε.

Θα θυμίσουμε επίσης, ότι η υποψηφιότητα του το 2019 με την παράταξη του δημάρχου Βασίλη Μαυρίδη ήταν ΠΑΡΑΝΟΜΗ, αφού ως εργολάβος είχε αναλάβει έργα άνω των 5.000 ευρώ από τον δήμο Ορεστιάδας, κάτι που απαγόρευε ο νόμος. Μάλιστα οι εκατοντάδες ψήφοι που πήρε, έπαιξαν προφανώς καθοριστικό ρόλο στην εκλογή από την πρώτη Κυριακή του Βασίλη Μαυρίδη. Επειδή όμως ο πρώτος επιλαχών κ.Κιηγμάς δεν κατάθεσε ένσταση, ο Διαμαντής Παπαδόπουλος παρέμεινε στην δημοτική αρχή, την στήριξε σε όλες τις αποφάσεις και ενέργειες, ΔΕΝ ΨΕΛΙΣΕ ΠΟΤΕ την παραμικρή διαφωνία και τώρα διαπίστωσε ότι… διαφωνεί. Ακόμα και  η πρώτη δημόσια αποστασιοποίηση του από τη δημοτική αρχή, στο θέμα των ανεμογεννητριών στην περιοχή, δεν αφορούσε την τοποθέτηση και λειτουργία, με τις οποίες συμφωνεί, αλλά τα οικονομικά ανταλλάγματα που θα πάρει ο δήμος από όλο αυτό.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σε ενδοπαραταξιακή σύσκεψη πριν από 4 μήνες, όταν τον ρώτησε ο δήμαρχος Βασίλης Μαυρίδης και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι αν σκοπεύει να ανεξαρτητοποιηθεί όπως κυκλοφορεί στην πόλη και αν διαφωνεί σε κάποια ζητήματα, ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ και πως στηρίζει την δημοτική αρχή. Απλά αποφάσισε να… προλάβει πιθανή διαγραφή του από τον δήμαρχο και κατέθεσε σήμερα την επιστολή ανεξαρτητοποίησης του.

 

Αφήστε το σχόλιό σας