Διδυμότειχο: Απλήρωτοι πάνω από ένα χρόνο, οι εργολάβοι αγροτικής οδοποιίας απ’ τον δήμο

Διδυμότειχο: Απλήρωτοι πάνω από ένα χρόνο, οι εργολάβοι αγροτικής οδοποιίας απ’ τον δήμο

Απλήρωτοι για πάνω από έναν χρόνο (οι ίδιοι υποστηρίζουν ότι συμπλήρωσαν 15 μήνες), παραμένουν οι εργολάβοι που δούλεψαν στα έργα αγροτικής οδοποιίας το 2021, από τον δήμο Διδυμοτείχου.

Παρά τις κατά καιρούς επικοινωνίες τους με την δημοτική αρχή του Ρωμύλου Χατζηγιάννογλου, τους αρμόδιους Αντιδημάρχους Βούλη Μπιλιακάκη και Βαγγέλη Τσιμπανλιώτη, τόσο τηλεφωνικά αλλά και με την παρουσία τους στα γραφεία του δήμου Διδυμοτείχου, λύση ακόμα δεν έχει βρεθεί.

Αν και έχουν εκδώσει τα τιμολόγια για τις εργασίες που πραγματοποίησαν, δεν γνωρίζουν αν και πότε θα πληρωθούν. “Πληρώσαμε κανονικά τον ΦΠΑ, αλλά χρήματα δεν πήραμε και δεν ξέρουμε πότε θα συμβεί, αφού ο ένας ρίχνει τις ευθύνες στον άλλον. Εκλεγμένοι και υπάλληλοι δηλαδή και στην μέση εμείς”, είπε χαρακτηριστικά στο Evros-news.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, σε άλλη μια υπενθύμιση στον δήμαρχο Ρωμύλο Χατζηγιάννογλου ότι παραμένουν απλήρωτοι επί τόσους μήνες και πρέπει να δώσει λύση, αυτός επέρριψε την ευθύνη των καθυστερήσεων στους υπαλλήλους και τους προέτρεψε να αναζητήσουν από αυτούς τις ευθύνες.

“Και συνεχίζουμε να είμαστε απλήρωτοι” θα έπρεπε να φωνάζουν κανονικά οι εργολάβοι, χρησιμοποιώντας το σύνθημα που γράφουν κάποιοι εκλεγμένοι της δημοτικής αρχής Χατζηγιάννογλου όταν θέλουν να… παινευτούν για κάτι που έκαναν.

 

Ένα σχόλιο

  1. Στάχτη και…Burberry θα αφήσετε!!! Ο σώζων εαυτόν σωθήτω!!! “…και…συνεχίζουμε…”,αυτό δεν είναι το…μοτο σας? ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ…Δεν θα μας λείψετε και καθόλου,ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ…Πιστέψτε με.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*