ΜΠΡΑΒΟ: Νιόπαντρο ζευγάρι παρέθεσε την γαμήλια δεξίωση κοντά στο καμένο δάσος Δαδιάς, στέλνοντας αισιόδοξο μήνυμα

ΜΠΡΑΒΟ: Νιόπαντρο ζευγάρι παρέθεσε την γαμήλια δεξίωση κοντά στο καμένο δάσος Δαδιάς, στέλνοντας αισιόδοξο μήνυμα

Μια επιλογή που στέλνει ένα πολύ αισιόδοξο μήνυμα για την επόμενη ημέρα της καταστροφικής πυρκαγιάς στο δάσος της Δαδιάς,  έκανε ένα νιόπαντρο ζευγάρι το περασμένο Σάββατο.

Ο Θοδωρής Αραμπατζής, αστυνομικός στο επάγγελμα από την Δαδιά κα η εκλεκτή της καρδιάς του Μαρία Πετροπούλου, επέλεξαν να πραγματοποιήσουν την γαμήλια δεξίωση τους στον πολύ όμορφο περιβάλλοντα χώρο του οικοτουριστικού ξενοδοχείου “Dadia Forest Inn”, το οποίο βρίσκεται λίγα μέτρα από τις καμένες εκτάσεις. Η φωτιά άλλωστε στην πυρκαγιά που ξέσπασε τέλη Ιουλίου, έφτασε πολύ κοντά του, όπως και στα γραφεία του Φορέα Διαχείρισης που βρίσκεται δίπλα και χάρη στις υπεράνθρωπες προσπάθειες όλων σώθηκαν. 

Ο Θοδωρής και η Μαρία, που παντρεύτηκαν με κουμπάρο τον βουλευτή Έβρου της Ν.Δ Χρήστο Δερμεντζόπουλο, θέλησαν να δείξουν ότι η ζωή συνεχίζεται και να στείλουν μήνυμα σε όλους ότι πρέπει να στηρίξουν το χωριό και την περιοχή γενικότερα, την επόμενη ημέρα της καταστροφικής πυρκαγιάς.  Μάλιστα οι συγχωριανοί τους, παρά τη βροχή που άρχισε να πέφτει μετά την τέλεση του μυστηρίου στην εκκλησία, εκτίμησαν την επιλογή τους να γίνει το γλέντι στο χωριό και το συγκεκριμένο σημείο. Έτσι αρχικά ελάχιστοι έφυγαν λόγω της βροχής, αλλά στη συνέχεια ξαναγύρισαν και κάθισαν στο γλέντι που συνεχίστηκε ως το πρωί.

Με αφορμή λοιπόν αυτή την άξια συγχαρητηρίων ενέργεια των δύο νιόπαντρων, όσοι λοιπόν όλες εκείνες τις ημέρες της μεγάλης καταστροφής  εξέφραζαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την πίκρα και την στενοχώρια τους για όσα συνέβησαν, με τις φλόγες να καταστρέφουν τον σπάνιο βιότοπο, ας μην μένουν στην κριτική και τον εύκολο καταλογισμό ευθυνών. Έμπρακτα, με μια επίσκεψη τους για έναν καφέ ή για φαγητό στην Δαδιά και τα καταστήματα που έχει, με ένα περπάτημα στο δάσος της Δαδιάς, έστω και αν είναι “πληγωμένο” από την καταστροφική πυρκαγιά, ας δείξουν με πράξεις την στήριξη τους σε αυτό το στολίδι του Έβρου.