Ανοίγει απόψε τις πύλες της η 25η Αγροτική Έκθεση Φερών, με πολλούς εκθέτες

Ανοίγει απόψε τις πύλες της η 25η Αγροτική Έκθεση Φερών, με πολλούς εκθέτες

Ανοίγει απόψε τις πύλες της η 25η Πανέβρια Αγροτική Έκθεση των Φερών, με πάνω από 30 εκθέτες που θα παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους και πολλές καινοτόμες ενδιαφέρουσες για τον αγροτικό κόσμο δράσεις.

Τα  εγκαίνια της έκθεσης που θα διαρκέσει έως τις 14 Σεπτεμβρίου, είναι προγραμματισμένα στις 8.30 το βράδυ στον χώρο του Δημαρχείου, όπου σε χώρους μέσα και γύρω από αυτό θα υπάρχουν επί 5 ημέρες εκθέτες και εκδηλώσεις. Κάποιες από αυτές θα είναι και πρωτοποριακές, όπως και η παρουσίαση της νέας τεχνολογίας των drones σε εφαρμογές στους αεροψεκασμούς των χωραφιών.

Συνολικά 31 είναι οι εκθέτες, ενώ θα υπάρχουν τρεις τομείς που θα αναπτυχθεί η φετινή έκθεση. Η Εμποροπανήγυρη, οι εκθέτες που φέτος είναι πολλοί, με τοπικά προϊόντα και υπηρεσίες από τον Έβρο και φυσικά οι εκθέτες με τα αγροτικά μηχανήματα από όλη την Ελλάδα και κορυφαίες βιομηχανίες κατασκευής τρακτέρ και παρελκόμενων.

Επιδείξεις χρήσης drones για αεροψεκασμούς χωραφιών 

Όπως τόνισε μάλιστα ο Αντιδήμαρχος Φερών και Πρωτογενούς Τομέα Δημήτρης Κολγιώνης, το Σαββατοκύριακο θα γίνουν επιδείξεις χρήσης των drones στους αεροψεκασμούς και ενημέρωση στους αγρότες, ενώ θα υπάρχει παρουσία και εταιρειών συμβούλων για αγροτικές δραστηριότητες, αφού βρίσκονται σε εξέλιξη στα Σχέδια Βελτίωσης και όχι μόνο.

Η ΕΙΣΟΔΟΣ είναι ΔΩΡΕΑΝ και αναμένεται να την επισκεφθούν εκτός από τους Εβρίτες και νέοι αγρότες από τους γειτονικούς νομούς της Ροδόπης και της Ξάνθης.

Ακούστε όσα ενδιαφέρονται δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Φερών και Πρωτογενούς Τομέα κ.Κολγιώνης στον ραδιοφωνικό σταθμό STATUS FM της Αλεξανδρούπολης, για την 25η Πανέβρια Αγροτική Έκθεση Φερών .

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*