Εγκαινιάστηκε χθες η 25η Πανέβρια Αγροτική Έκθεση Φερών, με πάρα πολλούς εκθέτες και επισκέπτες

Εγκαινιάστηκε χθες η 25η Πανέβρια Αγροτική Έκθεση Φερών, με πάρα πολλούς εκθέτες και επισκέπτες

Έγιναν χθες βράδυ τα εγκαίνια της 25ης Πανέβριας Αγροτικής Έκθεσης Φερών, που άνοιξε τις πύλες της και θα διαρκέσει έως τις 14 Σεπτεμβρίου .

Παρουσία των τοπικών αρχών, πολλών εκθετών, παραγωγών τοπικών προϊόντων και αγροτικών μηχανημάτων (συνολικά 31) αλλά και αρκετών επισκεπτών από το ξεκίνημα της κιόλας, αναμένεται να γίνει το σημείο αναφοράς των αγροτών του νομού Έβρου, αλλά και των γειτονικών της Ροδόπης και της Ξάνθης.

Στα εγκαίνια παρέστησαν ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Κτηνιατρικής ΑΜΘ Βασίλης Δελησταμάτης, οι βουλευτές Έβρου Τάσος Δημοσχάκης, Σταύρος Κελέτσης και Νατάσα Γκαρά, ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης, ο Αντιδήμαρχος Φερών και Πρωτογενούς Τομέα Δημήτρης Κολγιώνης, Αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου Αλεξανδρούπολης, ο πρώην δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης, Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων, εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων, της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής και πολύς κόσμος.

Πριν οι θεσμικοί κόψουν την κορδέλα των εγκαινίων, υπήρξαν ομιλίες του Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστου Μέτιου, του δημάρχου Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη και του Αντιδημάρχου Φερών και Πρωτογενούς Τομέα Δημήτρη Κολγιώνη, ενώ χαιρετισμούς απηύθυναν οι τρεις παρόντες βουλευτές.

Η 25η Πανέβρια Αγροτική Έκθεση Φερών έκθεση εξελίσσεται σε τρία επίπεδα. Στην Εμποροπανήγυρη, στους εκθέτες τοπικών προϊόντων μέσα στο κτίριο του Δημαρχείου και στους εκθέτες αγροτικών  μηχανημάτων στον διπλανό χώρο.

Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει μάλιστα και συγκεκριμένα σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή, επίδειξη νέων τεχνολογιών που μπορούν να χρησιμοποιούν οι αγρότες στις καλλιέργειες τους, όπως η χρήση drones στους αεροψεκασμούς, για μείωση κόστους παραγωγής και εξοικονόμησης χρόνου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*