Λευκές νύχτες: Η καρδιά του Έβρου χτυπάει στο Σουφλί την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου

Λευκές νύχτες: Η καρδιά του Έβρου χτυπάει στο Σουφλί την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου

Η Ένωση επαγγελματιών, βιοτεχνών και εμπόρων Σουφλίου και περιφέρειας διοργανώνει Λευκές νύχτες στο Σουφλί με την ευγενική υποστήριξη και συν διοργάνωση του Επιμελητηρίου Έβρου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου στις 7 και μισή το απόγευμα στην πλατεία του Σουφλίου.

Στην πλατεία του Σουφλίου θα πραγματοποιηθεί έκθεση τοπικών και παραδοσιακών προϊόντων από τον Έβρο. Μια ευκαιρία να γνωρίσουμε τους θησαυρούς της θρακιώτικής γης και τις δημιουργίες των οικοτεχνιών και δημιουργών μας.

Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν 2 συναυλίες στα άκρα του Σουφλίου,  μια συναυλία στη Δημαρχεία με το νεανικό συγκρότημα «Άκρων Άωτο» με έντεχνα ροκ μονοπάτια και παραδοσιακό γλέντι με γκάιντες στο Ηρώων. Η αγορά του Σουφλίου θα μείνει ανοιχτή μέχρι τα μεσάνυχτα στα πλαίσια της Λευκής νύχτας και σε μια προσπάθεια να ζωντανέψουμε το κέντρο της πόλης μας.

Θα ακολουθήσουν DJ στις καφετέριες και μπαρ της αγοράς καθώς και τοπικά προϊόντα με κρασί και τσίπουρο αλλά και μεζεδάκια με τοπικά προϊόντα σε όλα τα καφέ και μεζεδοπωλεία της περιοχής μας. Μια γιορτή γαστρονομίας, μουσικής και οίνου με όλο το βλέμμα στραμμένο στα τοπικά προϊόντα της περιοχής μας που χρειάζονται την βοήθεια και τη στήριξή μας.

-Παρακαλούμε τους παραγωγούς και δημιουργούς να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου ώστε να μπορέσουμε να στήσουμε μια αξιοπρεπή έκθεση για τα προϊόντα μας. Θα σας παρακαλούσαμε να στηρίξετε αυτήν την προσπάθεια με την παρουσίας σας και να δώσουμε την ευκαιρία στο κοινό να μάθει τα τόσα πολλά και υπέροχα προϊόντα που βγάζει ο τόπος μας και είναι ευκαιρία να τα δει συγκεντρωμένα σε μια υπέροχη έκθεση. Η συμμετοχή συμπεριλαμβάνει 1,80 μέτρο τραπέζι και σκέπαστρο με φως για την προβολή σας. Αν χρειάζεστε μεγαλύτερο μέρος προβολής παρακαλούμε ενημερώστε μας. Τηλέφωνα συμμετοχής  6976767318 Δήμητρα Μπουρουλίτη καθώς και στο μαιλ του συλλόγου.

-Παρακαλούμε τις καφετέριες, καφενεία, μεζεδοπωλεία, εστιατόρια, ταβέρνες, ψησταριές και γενικότερα η εστίαση να προβάλετε τα τοπικά προϊόντα εκείνη τη μέρα με τσίπουρο και κρασί ντόπιο, καθώς και μεζεδάκια ή πιάτα που θα έχουν δημιουργηθεί με τα τοπικά μας καλούδια. Εμείς είμαστε το μέσο να επικοινωνήσουμε τα προϊόντα μας και να τα κάνουμε γνωστά στους επισκέπτες. Στηρίξτε την τοπική αγορά.

-Παρακαλούμε τις καφετέριες και τα μπαρ να πράξουν αντίστοιχα με ένα ξεχωριστό ποτό, ένα κοκτέιλ με τσίπουρο ή ντόπιο κρασί ή ακόμα με μέλι. Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει και επιλέξτε τοπικά προϊόντα. Ακόμα μετά το πέρας των συναυλιών μετά τις 12 μπορείτε να προσφέρετε βραδιά με DJ στα πεζοδρόμια και έτσι να κρατήσουμε ζωντανή τη λευκή βραδιά μέχρι αργά.

Σας έχουμε ανάγκη όλους.  Να είμαστε ενωμένοι και δεμένοι για το κοινό καλό του τόπου μας. Η καρδιά του Έβρου χτυπάει στο Σουφλί.

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου

Η καρδιά του Έβρου χτυπάει στο Σουφλί

Λευκές Νύχτες με ανοιχτά καταστήματα μέχρι τα μεσάνυχτα.

Συναυλίες με παραδοσιακή μουσική και σύγχρονη έντεχνη ροκ.

Έκθεση τοπικών παραδοσιακών προϊόντων και δημιουργών της περιοχής του Έβρου.

DJ στα καφέ μπαράκια της πλατείας

Τοπικά προϊόντα, τσίπουρο και κρασί στις καφετέριες, καφενεία, ψησταριές, ταβέρνες και μεζεδοπωλεία.

Παρασκευή 16 -Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου ακολουθούν τα πρώτα Αμπελομαγειρέματα με τοπική γαστρονομία στους ανοιχτούς αμπελώνες της περιοχής.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*