Τοψίδης: Το Επιμελητήριο Έβρου πλήρωσε τα έξοδα μετακίνησης ως επικεφαλής της “Περιφερειακής Σύνθεσης” στη Θάσο!!!

Τοψίδης: Το Επιμελητήριο Έβρου πλήρωσε τα έξοδα μετακίνησης ως επικεφαλής της “Περιφερειακής Σύνθεσης” στη Θάσο!!!

Το συνολικό ποσό μπορεί να είναι μικρό, μόλις 133,7 ευρώ για οδοιπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια, αλλά η συγκεκριμένη περίπτωση που αφορά την μετάβαση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Έβρου Τάκη Τοψίδη στην Θάσο, είναι ενδεικτική της νοοτροπίας του.

Συγκεκριμένα, ο κ.Τοψίδης βρέθηκε στις αρχές Σεπτεμβρίου στο νησί της Θάσου, για τις εορταστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν εκεί, παρουσία του Παναγιωτάτου Πατριάρχη κ.Βαρθολομαίου, του Μακαριότατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.Ιερωνυμου καθώς και του Μητροπολίτη Κιέβου κ.Επιφάνιου. Γι’ αυτό τον σκοπό, σύμφωνα με τα έγγραφα που δημοσιεύθηκαν στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ του Επιμελητηρίου Έβρου, πληρώθηκαν από αυτό 128,7 ευρώ ως οδοιπορικά έξοδα του Προέδρου για την Θάσο, όπου παραβρέθηκε στις εκεί εκδηλώσεις, αλλά και 5 ευρώ για ακτοπλοϊκά εισιτήρια από την Κεραμωτή στο νησί του νομού Καβάλας.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ

ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ ΤΟΨΙΔΗ ΓΙΑ ΘΑΣΟ

ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΨΙΔΗ ΓΙΑ ΘΑΣΟ

Μόνο, που με βάση τις επίσημες αναρτήσεις του αποτυχόντα το 2019 υποψήφιου Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Τάκη Τοψίδη, παραβρέθηκε στις συγκεκριμένες εκδηλώσεις ως επικεφαλής της “Περιφερειακής Σύνθεσης” και όχι ως Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου. Η ανακοίνωση του για την παρουσία στο νησί της Θάσου, η οποία συνοδεύεται από φωτογραφία χειραψίας με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.Βαρθολομαίο, έγινε στην επίσημη σελίδα της αυτοδιοικητικής του παράταξης “Περιφερειακή Σύνθεση”. Αυτήν μάλιστα κοινοποίησε ο ίδιος και στην προσωπική του σελίδα στο facebook.

Όσο και αν ψάξει κανείς στην αντίστοιχη σελίδα του Επιμελητηρίου Έβρου, δεν υπάρχει η παραμικρή αναφορά στο συγκεκριμένο ταξίδι και την συμμετοχή του στις εορταστικές εκδηλώσεις της Θάσου, αν και όπως ήδη διαπιστώσαμε, τα οδοιπορικά έξοδα της μετάβασης και τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια τα πλήρωσε το Επιμελητήριο Έβρου. Το οποίο είναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ και για τα έξοδα του ως επικεφαλής της αντιπολίτευσης στην Περιφέρεια ΑΜΘ. Φυσικά κανένας από την διοίκηση του Επιμελητηρίου Έβρου δεν πρόκειται να του… ζητήσει εξηγήσεις γι’ αυτό. Οι περισσότεροι είτε είναι φίλοι του, είτε συνεργάτες του σε διάφορες δουλειές, είτε παραμένουν… ακούνητα και αμίλητα μέλη του Δ.Σ. χωρίς να τολμούν να διαφωνήσουν έστω και μια φορά. Με εξαίρεση έναν-δύο από αυτούς.

Θα πει κανείς, σιγά το μεγάλο ποσό που είναι τα 133,7 ευρώ και το κάνετε ζήτημα. Το συγκεκριμένο θέμα και η συμπεριφορά αυτή του Τάκη Τοψίδη, είναι ενδεικτική της νοοτροπίας του. Κι αυτός ο άνθρωπος, παριστάνει τον τιμητή και καταθέτει Επερωτήσεις στο περιφερειακό συμβούλιο, κατηγορώντας τον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας ότι χρησιμοποίησε το υπηρεσιακό αυτοκίνητο για να μεταβεί για λόγους αναψυχής στην Καβάλα. Εδώ ταιριάζει απόλυτα το γνωστό: ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ. Σκεφθείτε τι είχε να κάνει, αν εκλέγονταν Περιφερειάρχης ΑΜΘ το 2019.

Μην έχετε καμιά αμφιβολία, ότι αυτή η νοοτροπία του είναι ένας από τους λόγους που έκαναν τους πρώην περιφερειακούς του συμβούλους και στενούς συνεργάτες του (Γάκης, Μωϋσιάδης, Αμοιρίδης, Ιμάμογλου, Πολυμέρου, Γκουλιάμα) να αποχωρήσουν από την παράταξη του και αυτή να έχει γίνει πλέον “Περιφερειακή… Αποσύνθεση”. Κι ύστερα, θέλει να ξαναζητήσει την ψήφο των πολιτών της Περιφέρειας μας, με τέτοια νοοτροπία ο Τάκης Τοψίδης.

Υ.Γ: Εκείνη την φωτογραφία στην επίσημη σελίδα της “Περιφερειακής Σύνθεσης” πότε θα την αλλάξουν; Αφού αρκετοί από τους υπάρχοντες σε αυτήν… έριξαν μαύρη πέτρα πίσω τους και παράτησαν τον Τοψίδη συνεργαζόμενοι πλέον με την περιφερειακή αρχή του Χρήστου Μέτιου;