Ορεστιάδα: Πραγματοποιήθηκε χθες η 17η Γιορτή Μελισσοκόμων Βιοκαλλιεργητών και Οικοτεχνών Έβρου (φωτό)

Ορεστιάδα: Πραγματοποιήθηκε χθες η 17η Γιορτή Μελισσοκόμων Βιοκαλλιεργητών και Οικοτεχνών Έβρου (φωτό)

Πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ του Σαββάτου στην κεντρική πλατεία η Ορεστιάδας η 17η Γιορτή Μελισσοκόμων, Βιοκαλλιεργητών και Οικοτεχνών Έβρου.

Πέρα από τους εκθέτες τοπικών προϊόντων, τα οποία είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και να αγοράσουν όσοι επισκέφθηκαν τον χώρο και να τους στηρίξουν, υπήρξαν και χορευτικές εκδηλώσεις οι οποίες διοργανώθηκαν παράλληλα και τις παρακολούθησε αρκετός κόσμος.
Απόλαυσαν τα μικρά παιδιά από τον χορευτικό σύλλογο “Γέννημα”, που έδωσαν μια διαφορετική νότα με τους παραδοσιακούς χορούς που παρουσίασαν.
Κι ακόμα οι φοιτητές και φοιτήτριες της Χορευτικής Ομάδας Φοιτητών Ορεστιάδας (ΧΟΦΟ) των Τμημάτων του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου της Ορεστιάδας, που έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση εν όψει της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς.
Η 17η Γιορτή Μελισσοκόμων, Βιοκαλλιεργητών και Οικοτεχνών Έβρου διοργανώθηκε και στην Ορεστιάδα μετά την Αλεξανδρούπολη, από την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Π.Ε Έβρου. Παρόντες ήταν η βουλευτής Έβρου Νατάσα Γκαρά (οι κυβερνητικοί βουλευτές προφανώς βρισκόταν στην ΔΕΘ) και ο περιφερειακός σύμβουλος και πρώην Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Κώστας Βενετίδης.