Ορεστιάδα: Ο Πρόεδρος της ΕΠΟ Τάκης Μπαλτάκος βρέθηκε χθες στο ακριτικό Ορμένιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ορεστιάδα: Ο Πρόεδρος της ΕΠΟ Τάκης Μπαλτάκος βρέθηκε χθες στο ακριτικό Ορμένιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο ακριτικό Ορμένιο, στο Τρίγωνο της Ορεστιάδας και το γήπεδο του ποδοσφαιρικού συλλόγου “Ακρίτας Ορμενίου”, βρέθηκε χθες ο Πρόεδρος της ΕΠΟ Τάκης Μπαλτάκος, που πραγματοποιεί επίσκεψη στο νομό Έβρου.

Ο κ.Μπαλτάκος, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Έβρου Παντελή Χατζημαρινάκη και το μέλος του της διοίκησης Βαγγέλη Γκαρέλη, δεν έκρυψε την συγκίνηση του για το γεγονός ότι βρέθηκε στο τριεθνές Ελλάδας, Βουλγαρίας, Τουρκίας.

Τον υποδέχθηκε ο Βασίλης Βασιλειάδης, ο Πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας που βρίσκεται στο πρώτο χωριό της Ελλάδας, γιατί όπως και ο ίδιος ο Πρόεδρος της ΕΠΟ είπε: “Ερχόμενος στον Έβρο ήθελα να επισκεφθώ το Ορμένιο, γιατί όπως πιστεύουν στην Αθήνα είναι το τελευταίο χωριό της Ελλάδας. Εδώ όμως διαπίστωσα ότι είναι το πρώτο χωριό, γιατί από εδώ ξεκινάει η Ελλάδα”.

Ο κ.Βασιλειάδης απένειμε τιμητική πλακέτα στον Τάκη Μπαλτάκο, ο οποίος στη συνέχεια και αφού τον καλωσόρισε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Έβρου Παντελής Χατζημαρινάκης ευχαριστώντας τον, όπως και την ΕΠΟ για την στήριξη που δίνει στα ερασιτεχνικά σωματεία και ιδιαίτερα του Έβρου, μίλησε στους ποδοσφαιριστές του Ακρίτα Ορμενίου και του Α.Ο.Νεοχωρίου, που έδωσαν στη συνέχεια φιλικό παιχνίδι.

Οι Πρόεδροι της ΕΠΟ, της ΕΠΣ Έβρου και του Ακρίτα Ορμενίου χθες στο γήπεδο του Ορμενίου

Ο Πρόεδρος της ΕΠΟ επεσήμανε ότι χαίρεται πραγματικά που έφτασε στο σημείο απ’ όπου ξεκινάει η Ελλάδα, έδωσε συγχαρητήρια σε παράγοντες, ποδοσφαιριστές και διαιτητές που παρά τις δυσκολίες της καθημερινότητας που υπάρχουν σε ένα τόσο ακριτικό σημείο, αλλά και τις δύσκολες καιρικές συνθήκες τον χειμώνα, διατηρούν το ποδόσφαιρο στην περιοχή.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΠΟ

Το ΒΙΝΤΕΟ και οι φωτογραφίες είναι του Κώστα Θεοχαρίδη, που βρέθηκε στην επίσκεψη του Προέδρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Τάκη Μπαλτάκου στο ακριτικό Ορμένιο.