Πανέβρια Αγροτική Έκθεση Φερών: Πολλοί επισκέπτες και επίδειξη χρήσης drones για αεροψεκασμούς (ΒΙΝΤΕΟ)

Πανέβρια Αγροτική Έκθεση Φερών: Πολλοί επισκέπτες και επίδειξη χρήσης drones για αεροψεκασμούς (ΒΙΝΤΕΟ)

Με πολλούς επισκέπτες από ολόκληρο το νομό Έβρου αλλά και τους γειτονικούς Ροδόπης και Ξάνθης απ’ την υπόλοιπη Θράκη, συνεχίζεται η 25η Πανέβρια Αγροτικής Έκθεση Φερών, η οποία θα ολοκληρωθεί αύριο Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου.

Τόσο τα περίπτερα των εκθετών που βρίσκονται μέσα στο Δημαρχείο των Φερών, όσο και οι εκθέτες με τα αγροτικά μηχανήματα αλλά και η Εμποροπανήγυρη, έχουν συγκεντρώσει το έντονο ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Φυσικά πολλοί αγρότες και ανάμεσα τους αρκετοί νέοι σε ηλικία, επισκέπτονται τον χώρο των αγροτικών μηχανημάτων και παρελκόμενων. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε να επισημάνουμε, η επίδειξη χρήσης drones για τους αεροψεκασμούς, που έγινε το Σαββατοκύριακο από εκπροσώπους της εταιρείας AGROTECH.

Οι αγρότες είδαν στην πράξη και ενημερώθηκαν για τα πολλά πλεονεκτήματα και οφέλη που έχει η χρήση της νέας τεχνολογίας στις καλλιέργειες τους, η οποία θα βοηθήσει να μειωθεί το κόστος παραγωγής.

Η 25η Πανέβρια Αγροτική Έκθεση Φερών, στον χώρο του Δημαρχείου, συνεχίζεται σήμερα και αύριο 14 Σεπτεμβρίου και όσοι δεν πρόλαβαν τις προηγούμενες ημέρες μπορούν να την επισκεφθούν και να γνωρίσουν τα τοπικά προϊόντα, να δουν αγροτικά μηχανήματα και παρελκόμενα και άλλα ενδιαφέροντα.