Επίσκεψη αντιπροσωπείας της ομάδας βόλεϊ του Άθλου Ορεστιάδας, σε σχολεία της πόλης

Επίσκεψη αντιπροσωπείας της ομάδας βόλεϊ του Άθλου Ορεστιάδας, σε σχολεία της πόλης

Την ευκαιρία να «ξεμουδιάσουν» λίγες ώρες από την σκληρή προετοιμασία, αλλά και να βρεθούν κοντά σε μαθητές και μαθήτριες της Ορεστιάδας είχε την Τετάρτη αντιπροσωπεία αθλητών του Άθλου.

Σε μία από τις δράσεις του συλλόγου μας για την εγγραφή νέων αθλητών στις ακαδημίες μας, αλλά και την περαιτέρω προώθηση του αθλήματος στον Έβρο, με επικεφαλής το μέλος του ΤΑΑ, Νίκο Ουζουνίδη η αντιπροσωπεία του Άθλου Ορεστιάδας αποτελούμενη από τον υπεύθυνο Ακαδημιών του συλλόγου Γιάννη Καρρά, προπονητές των Ακαδημιών, τον Βούλγαρο προπονητή , Ατανάς Πετρόφ και αθλητές της ανδρικής ομάδας, επισκέφθηκαν 4 Δημοτικά σχολεία της πόλης, πρωτοβουλία που αναμένεται να επαναληφθεί και τις επόμενες μέρες.
Τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας κατά της Covid-19, τα μέλη της οικογένειας του Άθλου Ορεστιάδας, κατά την έξοδο των παιδιών, μαζί με τις ευχές για «καλή σχολική χρονιά» σε μαθητές και γονείς μοίρασαν και φυλλάδια για εγγραφή των παιδιών στις ακαδημίες του συλλόγου. Παράλληλα έγινε ενημέρωση στους γονείς για τις ώρες και ημέρες των προπονήσεων, τα οφέλη της άθλησης και γενικά για το σοβαρό και υπεύθυνο έργο των έμπειρων προπονητών των τμημάτων των Ακαδημιών, από τις οποίες φιλοδοξούμε όλοι να «ξεπηδήσουν» οι αυριανοί πρωταθλητές του εβρίτικου βόλεϊ και του αθλήματος γενικότερα.
Φεύγοντας από τα σχολεία, τα αστέρια του Άθλου, ανανέωναν για τον προσεχή Νοέμβριο το ραντεβού τους με τα παιδιά στο κλειστό “Ν. Σαμαράς” , προσκαλώντας τα μαζί με τους γονείς τους στο ματς με τον Ολυμπιακό, την ιστορική εντός έδρας εμφάνιση του Άθλου μας στην Volley League, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος, όπου αναμένεται για όλους τους φιλάθλους της Ορεστιάδας να έχει το χαρακτήρα «γιορτής».