Επίσκεψη και συναντήσεις για θέματα του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, είχε ο Υφυπουργός Παιδείας Α.Συρίγος

Επίσκεψη και συναντήσεις για θέματα του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, είχε ο Υφυπουργός Παιδείας Α.Συρίγος

Επίσκεψη στην Κομοτηνή πραγματοποίησε χθες Παρασκευή ο Υφυπουργός Παιδείας αρμόδιος για τον Ανώτατη Εκπαίδευση Άγγελος Συρίγος.

Ο κ.Συρίγος είχε αρχικά συνάντηση με τις Πρυτανικές Αρχές του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης το πρωί της Παρασκευής 16 Σεπτεμβρίου 2022, κατά την οποία συζητήθηκαν τα θέματα που αφορούν στο Πανεπιστήμιο, στα νέα δεδομένα στον χώρο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και στο νέο νομικό πλαίσιο, σε κλίμα συνεννόησης και με αισιόδοξο πνεύμα.

Την υποδοχή του Υφυπουργού έκαναν ο Πρύτανης Καθηγητής Αλέξανδρος Πολυχρονίδης και οι Αντιπρυτάνεις Καθηγητές  Φώτης Μάρης, Ευάγγελος Δρυμπέτας, Μαρία Μιχαλοπούλου και Ραφαήλ Σανδαλτζόπουλος.

Στη συνέχεια ακολούθησε συνάντηση του Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων με τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκηςκ. Χρήστο Μέτιο, στο γραφείο του στην Κομοτηνή.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην ανάπτυξη του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης αλλά και των τμημάτων του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδας στην Καβάλα, στη Δράμα και στο Διδυμότειχο.