O διεθνής Έλληνας ηθοποιός απ’ το Διδυμότειχο Χρήστος Στέργιογλου έρχεται στο Φεστιβάλ Πολιτισμού ΕΡΥΘΡΟΠΟΤΑΜΟΣ-REDRIVER 2022!

O διεθνής Έλληνας ηθοποιός απ’ το Διδυμότειχο Χρήστος Στέργιογλου έρχεται στο Φεστιβάλ Πολιτισμού ΕΡΥΘΡΟΠΟΤΑΜΟΣ-REDRIVER 2022!

Τιμητική βραδιά αφιερωμένη στον ηθοποιό  Χρήστο  Στέργιογλου διοργανώνει το Φεστιβάλ Πολιτισμού ΕΡΥΘΡΟΠΟΤΑΜΟΣ – REDRIVER 2022 το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου και ώρα 7:30 μ.μ. στο Δημοτικό Αμφιθέατρο του Διδυμοτείχου.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει παρουσίαση του συνολικού έργου του ηθοποιού, μια μικρή μουσική ερμηνεία καθώς και απονομή τιμητικής πλακέτας ως ένα ελάχιστο φόρο τιμής σε μια προσωπικότητα του Θεάτρου και των Τεχνών για την πολύχρονη συμβολή του στο θέατρο και τον πολιτισμό.

Θα ακολουθήσει η προβολή δυο διακεκριμένων ταινιών μικρού μήκους “Alienation” και “A La Carte”.

Ο αγαπημένος και πολυβραβευμένος ηθοποιός Χρήστος Στέργιογλου θα παρευρεθεί στην γενέτειρα του, το Διδυμότειχο, μαζί με τον επίσης βραβευμένο σκηνοθέτη Ταξιάρχη Δεληγιάννη στην πρώτη εκδήλωση του Φεστιβάλ Πολιτισμού ΕΡΥΘΡΟΠΟΤΑΜΟΣ – REDRIVER για το 2022.

+Η είσοδος για το κοινό είναι δωρεάν και σύντομα θα δημοσιοποιηθεί η αφίσα του φεστιβάλ καθώς και οι υποστηρικτές της πολιτιστικής προσπάθειας. Σημαντικά πρόσωπα και φορείς στηρίζουν επίσης τις μελλοντικές δράσεις του θεσμού με σκοπό την επιστροφή του φεστιβάλ στο Διδυμότειχο.

Διοργάνωση: www.redriver.gr