Πρωτοκκλήσι Σουφλίου: Τροχαίο με 10 τραυματίες λαθρομετανάστες, ανάμεσα τους 3 παιδιά – Μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία Διδυμοτείχου, Αλεξανδρούπολης

Πρωτοκκλήσι Σουφλίου: Τροχαίο με 10 τραυματίες λαθρομετανάστες, ανάμεσα τους 3 παιδιά – Μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία Διδυμοτείχου, Αλεξανδρούπολης

Σκηνές… πολέμου απόψε, όταν λίγο πριν τις 8 το βράδυ φορτηγάκι με οδηγό διακινητή που μετέφερε 10 λαθρομετανάστες, ανατράπηκε λίγο πριν από το χωριό Πρωτοκκλήσι Σουφλίου, ενώ κατευθυνόταν στα χωριά του ορεινού όγκου.

Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν ο οδηγός και οι μεταφερόμενοι λαθρομετανάστες, ενώ όπως βλέπετε και στην ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ φωτογραφία του Evros-news.gr, επιτόπου εκτός από την Αστυνομία έφτασαν τόσο η Πυροσβεστική Σουφλίου όσο και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, με τους τραυματίες, ανάμεσα στους οποίους βρισκόταν και 3 παιδιά, να μεταφέρονται αρχικά στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου.  Εκεί κρίθηκε απαραίτητο τα δυο από τα παιδιά να διακομισθούν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπως και έγινε.

Κάποιοι από τους υπόλοιπους υποβλήθηκαν σε εγχειρήσεις αφού έφεραν τραύματα από την ανατροπή του αυτοκινήτου, αλλά οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για την ζωή τους. Κάποιοι θα παραμείνουν  για νοσηλεία και άλλοι θα πάρουν εξιτήριο.

Η κατάσταση δυστυχώς συνεχίζει να είναι έντονα προβληματική, ιδιαίτερη στην περιοχή μεταξύ Διδυμοτείχου και Σουφλίου, με δεκάδες λαθρομετανάστες να καταφέρουν, παρά τις εκατοντάδες αποτροπές κάθε βράδυ, να περνούν από την Τουρκία στο ελληνικό έδαφος. Ορισμένες εθνικότητες μάλιστα, ιδιαίτερα οι νεαρότερες ηλικίες, έχουν… αποθρασυνθεί και έχουν γίνει επικίνδυνοι.