Αεξανδρούπολη: Η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Έβρου απέκτησε το δικό της “σπίτι” – Ευχαριστήριο στον δήμαρχο Γ.Ζαμπούκη

Αεξανδρούπολη: Η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Έβρου απέκτησε το δικό της “σπίτι” – Ευχαριστήριο στον δήμαρχο Γ.Ζαμπούκη

Το δικό της “σπίτι” απέκτησε η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων του νομού Έβρου και με ανακοίνωση της ευχαριστεί τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη και τους συνεργάτες του για την συγκεκριμένη εξέλιξη.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Ν. Έβρου εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες των μελών της Λέσχης προς τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης κ. Ζαμπούκη Ιωάννη, για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα και την παραχώρηση χώρου για την κάλυψη των αναγκών στέγασης του γραφείου και αποθήκευσης του διασωστικού υλικού της Λέσχης.
Πέραν του Δημάρχου ευχαριστούμε και τους συνεργάτες του, καθώς και όλους εκείνους, οι οποίοι με τις ενέργειές τους συνέβαλλαν και υποβοήθησαν στην όλη διαδικασία παραχώρησης, διευθέτησης και οργάνωσης του χώρου.
Με την ολοκλήρωση των εργασιών η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Ν. Έβρου, θα μεταφερθεί στη νέα διεύθυνση και θα στεγάζεται πλέον εντός του χώρου του Ε.Ο.Τ , στον οικίσκο έναντι της Ταβέρνας και μεταξύ του θερινού κινηματογράφου «ΦΛΟΙΣΒΟΣ» και του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής”.

2 Σχόλια

  1. ΙΩΆΝΝΗΣ ΜΠΑΔΑΝΗΣ

    ΕΝΑ ΜΠΡΆΒΟ ΣΕ ΌΛΑ ΑΥΤΆ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΈΣΧΗ ΕΙΔΙΚΏΝ ΔΥΝΆΜΕΩΝ ΝΌΜΟΥ ΕΒΡΟΥ

  2. ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΑΔΑΝΗΣ

    ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*