Οι λαθρομετανάστες κάνουν… πάρτι στον Έβρο και ο Μηταράκης παριστάνει τον “ηθοποιό” σε σήριαλ του ΑΝΤ1

Οι λαθρομετανάστες κάνουν… πάρτι στον Έβρο και ο Μηταράκης παριστάνει τον “ηθοποιό” σε σήριαλ του ΑΝΤ1

Την στιγμή που οι λαθρομετανάστες κάνουν καθημερινά… πάρτι στα ελληνοτουρκικά σύνορα του Έβρου, ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης βρήκε χρόνο να… παριστάνει τον ηθοποιό στη νέα αστυνομική σειρά του ΑΝΤ1, με τίτλο «Οι Παγιδευμένοι».

Στο χθεσινό πρώτο επεισόδιο της συγκεκριμένης τηλεοπτικής σειράς στον ΑΝΤ1, οι τηλεθεατές είδαν και ένα γνώριμο πρόσωπο της πολιτικής σκηνής, που έκανε την εμφάνισή του στην πρεμιέρα. Οι Εβρίτες έναν άνθρωπο που έχει τεράστια ευθύνη για τη νέα δομή φιλοξενίας λαθρομεταναστών στο Φυλάκιο της Ορεστιάδας. Το πόσο καλός είναι στην υποκριτική, το ζήσαμε άλλωστε όλοι με τον χειρισμό του στο συγκεκριμένο ζήτημα, που προσπαθούσε να πείσει ότι δεν είχε δίκιο ο κόσμος του νομού που διαμαρτύρονταν για αυτό που σχεδόν ολοκληρώνεται δυστυχώς δίπλα στα υπάρχοντα ΚΥΤ και ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ του Φυλακίου.
Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης και βουλευτής Χίου με τη Νέα Δημοκρατία, υποδύθηκε στο πρώτο επεισόδιο τον… εαυτό του και μάλιστα στο βίντεο, αναφέρει σε μία από τις φράσεις του τη Χίο («Κανόνισε να έρθεις και κάποια στιγμή στη Χίο»).

Η σειρά γυρίζεται και στο κτήριο του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου και ο ίδιος ο κ.Μηταράκης ζήτησε να συμμετέχει σε μια σκηνή, με την παραγωγή να του κάνει το χατίρι. Φορώντας μπλε κοστούμι, στη σκηνή, όπου πρωταγωνιστεί με τους Μιχάλη Λεβεντογιάννη και Κίμωνα Κουρή, το στέλεχος της κυβέρνησης υποδύεται έναν υπουργό που επισκέπτεται το γραφείο ενός σκληρού εισαγγελέα (Κίμων Κουρής). Τη συζήτησή τους διακόπτει ένας άλλος αδέκαστος εισαγγελέας (Μιχάλης Λεβεντογιάννης) και ο υπουργός (στην TV και στη… ζωή) λέει την ατάκα «κανένα πρόβλημα για τη διακοπή, εγώ θα αποχωρήσω».
Δείτε το σχετικό βίντεο: