Χωρίς καλλιστεία.. τράγων στην Αγροτική Έκθεση Φερών, που πας ρε Κολγιώνη; (ΒΙΝΤΕΟ)

Χωρίς καλλιστεία.. τράγων στην Αγροτική Έκθεση Φερών, που πας ρε Κολγιώνη; (ΒΙΝΤΕΟ)

Επανήλθε πριν λίγες ημέρες η διοργάνωση της Πανέβριας Αγροτικής Έκθεσης Φερών μετά από δυο χρόνια απουσίας λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, αλλά ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο… πανηγυρίζει ο Αντιδήμαρχος Φερών και Πρωτογενούς Τομέα Δημήτρης Κολγιώνης.

Αγροτική Έκθεση χωρίς… καλλιστεία τράγων, πούρτσιων όπως τους λέμε σε πολλά χωριά του Έβρου, είναι σαν να μην έγινε, κατήγγειλε ο πρώην Αντιδήμαρχος Φερών και Πρωτογενούς Τομέα Νίκος Γκότσης. Συγκεκριμένα, μιλώντας στο ραδιόφωνο του πρώην Προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Αλεξανδρούπολης Δημήτρη Κολιού, ο οποίος μόλις έχασε την αμειβόμενη αυτή θέση και παράλληλα δεν έγινε δεκτή η απαίτηση του να γίνει Πρόεδρος της ΔΕΥΑΑ αμέσως ανακάλυψε την… αντιπολίτευση και μετά από 2,5 χρόνια στην δημοτική αρχή του Γιάννη Ζαμπούκη ξαφνικά διαπίστωσε ότι όλα πάνε χάλια, ο κ.Γκότσης κατακεραύνωσε τον “διάδοχο” του κ.Κολγιώνη γιατί δεν υπήρξαν event στην διάρκεια της Αγροτικής Έκθεσης. Όπως τα… καλλιστεία των τράγων (έστω και… ερεθισμένων θα συμπληρώναμε εμείς)., που γινόταν επί δικής του θητείας στην διάρκεια της δημαρχίας του Βαγγέλη Λαμπάκη.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

Ακόμα και ο Κολιός που μετά την 1η Ιανουαρίου 2022 όλα τα βλέπει καθημερινά.. μαύρα και άραχνα στο δήμο Αλεξανδρούπολης, αναρωτήθηκε ακούγοντας την φοβερή ατάκα Γκότση: “Τι είναι αυτό πάλι”; Οπότε, χωρίς καλλιστεία τράγων (πούρτσιων δηλαδή) που πας ρε Κολγιώνη και πήρες σβάρνα και δηλώνεις και γράφεις:

“Εκατοντάδες επισκέπτες καθημερινά και για έξι ημέρες επισκέφτηκαν, θαύμασαν και περιηγήθηκαν στους χώρους της Αγροτικής Έκθεσης. Μεγάλη επισκεψιμότητα είχε επίσης και η Εμποροπανήγυρη, με αποτέλεσμα στην πόλη των Φερών να επικρατεί το αδιαχώρητο όλο αυτό το διάστημα. Καφέ, καταστήματα εστίασης, εμπορικά καταστήματα και ξενοδοχεία όλες αυτές τις ημέρες ήταν ασφυκτικά γεμάτα.
Οι εκθέτες εσωτερικού χώρου με τα περίφημα τοπικά μας προϊόντα δηλώνουν ικανοποιημένοι με την κίνηση και τις πωλήσεις που έκαναν.
Οι εκθέτες εξωτερικού χώρου με τα αγροτικά μηχανήματα και τα παρελκόμενα, πέρα από τις συζητήσεις που έκαναν με τους αγρότες και κτηνοτρόφους μας, ανανέωσαν το ραντεβού τους για το οριστικό κλείσιμο των συμφωνιών.
Επίσης ικανοποιημένες από την επισκεψιμότητα και το ενδιαφέρον του αγροτοκτηνοτροφικού κόσμου δηλώνουν και οι εταιρείες ενημέρωσης και παροχής συμβουλών αγροτών και κτηνοτρόφων.
Η Αγροτική Έκθεση Φερών επιτέλους βρήκε το βηματισμό και τον προσανατολισμό που της αξίζει.
Εξάλλου, όπως δήλωσε στην ίδια συνέντευξη ο προκάτοχος σου στην Αντιδημαρχία Φερών Νίκος Γκότσης, αστυνομικός στο επάγγελμα για όσους δεν το γνωρίζουν, τι μπορεί να ξέρεις εσύ από αγροτικά θέματα και ζητήματα, αγρότης επί δεκαετίες και εκφράζεις άποψη;

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*