Πολιτική και φυσική ηγεσία μας “μηδένισαν” με μηδενικές μεταθέσεις, καταγγέλει η Ένωση Αστυνομικών Αλεξανδρούπολης

Πολιτική και φυσική ηγεσία μας “μηδένισαν” με μηδενικές μεταθέσεις, καταγγέλει η Ένωση Αστυνομικών Αλεξανδρούπολης

-Διχαστικές αιχμές για τους συναδέρφους τους Συνοριοφύλακες: “Πραγματοποιούνται εκατοντάδες προσλήψεις στην Ελληνική Αστυνομία εκτός των Πανελληνίων εξετάσεων, οι οποίοι τοποθετούνται από την πρώτη στιγμή στον τόπο τους”

Επίθεση στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, αλλά και απαράδεκτες, διχαστικές αιχμές για τους συναδέρφους τους Συνοριοφύλακες, εξαπολύει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης με ανακοίνωση της.

Την υπογράφουν ο Πρόεδρος Χρήστος Τουφάκης και ο Γενικός Γραμματέας Νίκος Λίτσκας και βασικό θέμα είναι οι μηδενικές μεταθέσεις. Όπως αναφέρουν:

“Με έκπληξη ενημερωθήκαμε ότι το Αρχηγείο αποφάσισε να ενισχύσει την Διεύθυνση Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, όπως και όλες τις άλλες Διευθύνσεις της χώρας, με μηδέν Αστυνομικούς. Ειδικότερα, προ ολίγων ημερών με αίτημά μας στο Αρχηγείο ζητήσαμε την ενίσχυση της Δ.Α. Αλεξανδρούπολης με προσωπικό στις έκτακτες μεταθέσεις, κυρίως λόγω του μεταναστευτικού που  κλιμακώνεται επικίνδυνα, καθιστώντας την ανάγκη αυτή επιτακτική. Από την άλλη, εκατοντάδες συνάδελφοί μας που υπηρετούν στην Αθήνα αλλά και όσοι συμμετέχουν στην επιχείρηση Ασπίδα   αναμένουν χρόνια ολόκληρα την μετάθεσή τους με αντικειμενικά κριτήρια και την τοποθέτησή τους στον τόπο τους.

Τελικά εισπράξαμε άλλο ένα μηδενικό, όπως άλλωστε και στις εξαγγελίες της Δ.Ε.Θ. .Για ακόμη μια φορά μας προσγείωσαν στην πραγματικότητα προσπαθώντας να μας πείσουν ότι όλα βαίνουν καλώς…

Την ίδια ώρα που πραγματοποιούνται εκατοντάδες προσλήψεις στην Ελληνική Αστυνομία εκτός των Πανελληνίων εξετάσεων, οι οποίοι τοποθετούνται από την πρώτη στιγμή στον τόπο τους, το δίκαιο και ορθό θα ήταν οι αστυνομικοί και οι οικογένειες τους να μην αντιμετωπίζονται με μηδενικές μεταθέσεις.

Πολιτική και φυσική ηγεσία μας “μηδένισαν”

ΚΥΡΙΟΙ ΜΑΣ ΜΗΔΕΝΙΣΑΤΕ….”.

Χθες πάντως ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος που ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο θέμα κατά την επίσκεψη του στον φράχτη του Έβρου με τον Βούλγαρο ομόλογο του, απάντησε στο συγκεκριμένο ζήτημα, λέγοντας ότι έγιναν αρκετές μεταθέσεις και θα πραγματοποιηθούν και άλλες τον ερχόμενο Ιανουάριο.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*