Έβρος: Νέα σύλληψη Έλληνα που κουβαλούσε λαθρομετανάστες και ενός αλλοδαπού

Έβρος: Νέα σύλληψη Έλληνα που κουβαλούσε λαθρομετανάστες και ενός αλλοδαπού

Νέα σύλληψη Έλληνα για διακίνηση λαθρομεταναστών και ενός αλλοδαπού, είχαμε σε περιοχές του Έβρου από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Ροδόπης.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, στην επαρχιακή οδό Μάκρης – Δικέλλων Έβρου, αστυνομικοί Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών συνέλαβαν έναν αλλοδαπό, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα τρεις (3) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ για το όχημα έχει δηλωθεί κλοπή την 16-9-2022 σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής.

 

Στην δεύτερη περίπτωση, στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής συνέλαβαν έναν Έλληνα, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα, κινητά τηλέφωνα και χρηματικά ποσά.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις υποθέσεις ενεργούν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Φερών Αλεξανδρούπολης και Σαπών Ροδόπης.