Κ.Πιτιακούδης στο OPEN TV: Οι Τούρκοι βοηθούν το “Καραβάνι του φωτός”, με χιλιάδες λαθρομετανάστες στον Έβρο

Κ.Πιτιακούδης στο OPEN TV: Οι Τούρκοι βοηθούν το “Καραβάνι του φωτός”, με χιλιάδες λαθρομετανάστες στον Έβρο

Στον ρόλο των Τούρκων και συγκεκριμένα της κρατικής Στρατοχωροφυλακής, η οποία λειτουργεί ξεκάθαρα ως διακινητής χιλιάδων λαθρομεταναστών, βοηθώντας τους να περάσουν μέσω του ποταμού Έβρου στην Ελλάδα, αναφέρθηκε ο υπεύθυνος του Evros-news.gr Κώστας Πιτιακούδης.

Μιλώντας σήμερα το πρωί της Τετάρτης μέσω Skype στην εκπομπή του OPEN TV «Ανοιχτή Επικοινωνία» με παρουσιαστές τους Μάνο Νιφλή και Χρύσα Φώσκολου, με αφορμή το ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ του Evros-news.gr για τον ρόλο της τουρκικής Στατοχωροφυλακής, ο Κώστας Πιτιακούδης είπε ότι το περίφημο “Καραβάνι του φωτός” έχει ουσιαστικά ξεκινήσει ήδη με διαφορετικό τρόπο. Αυτή την φορά οι γείτονες μας δεν επιχειρούν να τους περάσουν όλους μαζί κατά χιλιάδες στο ελληνικό έδαφος, όπως αποπειράθηκαν να το κάνουν τον Μάρτιο του 2020 και απέτυχαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ-ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ Video: Τούρκοι στρατοχωροφύλακες οδηγούν με οχήματα λαθρομετανάστες, να περάσουν μέσω ποταμού Έβρου στην Ελλάδα

Τώρα με στρατιωτικά οχήματα τους μεταφέρουν ανά εκατοντάδες στην τουρκική πλευρά του ποταμού Έβρου, με τα ηλεκτρονικά συστήματα παρακολούθησης βλέπουν που υπάρχουν ενέδρες και μπλόκα των Ελλήνων Συνοριοφυλάκων και στρατιωτών και τους βοηθούν να περάσουν από άλλα σημεία που είναι αφύλακτα. Κερδίζοντας και χρήματα από τους λαθρομετανάστες, παράλληλα με την εφαρμογή της εντολής και διαταγής που είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει από το καθεστώς Ερντογάν.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΙΤΙΑΚΟΥΔΗ ΣΤΟ OPEN TV