Ορεστιάδα: Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στα τμήματα του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης

Ορεστιάδα: Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στα τμήματα του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στα τμήματα μάθησης του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) απευθύνει ο Δήμος Ορεστιάδας.

Ενημερώνουμε κάθε ενδιαφερόμενο/η ότι ο Δήμος Ορεστιάδας, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας) και το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Ορεστιάδας στο οποίο θα υλοποιηθούν προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων, στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου Έργου «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.)-Νέα Φάση» (ΟΠΣ 5002212).

Στο Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Ορεστιάδας μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα, σύμφωνα με  τα  προγράμματα, στους  πίνακες που ακολουθούν.:

Στα παραπάνω προγράμματα  που προσφέρονται και εξ αποστάσεως θεωρείται απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής από τους υποψηφίους εκπαιδευόμενους η διάθεση εξοπλισμού και πρόσβαση στο διαδίκτυο.(PC,tablet,smartphone).

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα προγράμματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης και ηλεκτρονικά όπως επίσης και η προσκόμιση  του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου ή άλλου νομιμοποιητικού εγγράφου του ενδιαφερόμενου.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης:

Δήμος Ορεστιάδας, Γραφείο Πρόνοιας, Ισόγειο.

Τηλ. :2552350017

Ταχ. Διεύθυνση:B.Κων/νου 9-11

Email:f.tsompanidou@orestiada.gr

Email:e.fotiadou@orestiada.gr

H σχετική αίτηση, που μπορεί κανείς να τη συμπληρώσει και να την υποβάλει ηλεκτρονικά στο e.fotiadou@orestiada.gr, προσκομίζοντας και το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου ή άλλου νομιμοποιητικού εγγράφου του ενδιαφερόμενου (ηλεκτρονικά), βρίσκεται στην ιστοσελίδα του Δήμου Ορεστιάδας www.orestiada.gr.

Μέγιστος αριθμός προτιμήσεων προγραμμάτων δύο ανά ενδιαφερόμενο.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Υποβολή αιτήσεων από την Παρασκευή30/09/2022 έως την Δευτέρα17/10/2022.

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΩΝ

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*