Χατζηγιάννογλου: Πάρτι ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ δεκάδων χιλιάδων ευρώ, στον αδερφό του Προέδρου δημοτικού συμβουλίου Δ.Παπακωνσταντίνου!!!

Χατζηγιάννογλου: Πάρτι ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ δεκάδων χιλιάδων ευρώ, στον αδερφό του Προέδρου δημοτικού συμβουλίου Δ.Παπακωνσταντίνου!!!

-Πρόκειται για την εταιρεία ADA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε. που ανήκει στον Άγγελο Παπακωνσταντίνου, αδερφό του δημοτικού συμβούλου και Προέδρου Δ.Σ του δήμου Διδυμοτείχου Δημήτρη.

-Ιδρύθηκε πριν ένα χρόνο, στις 7 Οκτωβρίου 2021 και αμέσως στις 20 Οκτωβρίου 2021 πήρε από τον δήμαρχο Ρωμύλο Χατζηγιάννογλου την πρώτη ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ύψους : 6.787,14 ευρώ

-Μόνο πριν τέσσερις ημέρες, στις 26 Σεπτεμβρίου, πήρε άλλες 60.000 ευρώ με ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ από τον δήμαρχο κ.Χατζηγιάννογλου, “κολλητό” φίλο του Δημήτρη Παπακωνσταντίνου, αδερφού του ιδιοκτήτη της ADA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε.

ΚΑΙ… ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ, όπως γράφουν οι εκλεγμένοι της δημοτικής αρχής του Ρωμύλου Χατζηγιάννογλου στο Διδυμότειχο, να προκαλούν τους πολίτες, με τις δεκάδες χιλιάδες ευρώ που μοιράζουν σε συγγενείς, φίλους και “κολλητούς” τους.

Μπορεί να είναι ΜΝΗΜΕΙΩΔΗΣ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ τους να λύσουν τα σοβαρά προβλήματα του δήμου Διδυμοτείχου, όπως αυτό της ύδρευσης, αλλά να επιδίδονται σε πάρτι ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ με υπογραφή του ίδιου του δημάρχου κ.Χατζηγιάννογλου, δεν έχουν κανέναν ενδοιασμό. Κι αν στην περίπτωση του Δημήτρη Καραλελέκη, κουμπάρου του δημάρχου Διδυμοτείχου, έχουν δοθεί ήδη όχι δεκάδες αλλά εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, με πιο πρόσφατη αυτή που δημοσιεύσαμε χθες, η οποία να ξεκαθαρίσουμε και πάλι ότι ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ και έγινε με ηλεκτρονικό διαγωνισμό, το Evros-news.gr ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ σήμερα ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ σε εταιρεία με την επωνυμία ADA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε., η οποία ιδρύθηκε πριν έναν χρόνο, στις 7 Οκτωβρίου 2021 και ανήκει στον Άγγελο Παπακωνσταντίνου, αδερφό του δημοτικού συμβούλου της παράταξης Χατζηγιάννογλου ιαι Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Παπακωνσταντίνου.

Τα στοιχεία από το ΓΕΜΗ και την Ηλεκτρονική Υπηρεσία Μιας Στάσης για τη σύσταση εταιρειών του υπουργείου Οικονομίας, είναι στην διάθεση μας και τα παραθέτουμε:

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Σε αυτή την εταιρεία, η οποία όπως βλέπετε έχει ως αντικείμενο της και την Προμήθεια διαφόρων ειδών προς Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, δήμους δηλαδή, είναι χαρακτηριστικό ότι μόλις δυο εβδομάδες μετά την ίδρυση της στις 7/10/2021, με απόφαση του Ρωμύλου Χατζηγιάννογλου πήρε την πρώτη ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ της ύψους 6.787 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΟΓΛΟΥ ΣΤΙΣ 20/10/2021

ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΔΕΡΦΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Μάλιστα τον Δεκέμβριο του 2021 εκδόθηκε και το Ένταλμα Πληρωμής και πολύ γρήγορα-για λειτουργία Δημοσίου-πληρώθηκε ο αδερφός του Δημήτρη Παπακωνστατίνου την πρώτη ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ.

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΛΗΡΩΜΗ

Να θυμίσουμε, ότι ο Δημήτρης Παπακωνσταντίνου είχε ορκιστεί δημοτικός σύμβουλος λίγους μήνες νωρίτερα, τον Ιούνιο του 2021, μετά την παραίτηση της Βασιλικής Δελημπαλτά, μια και ήταν ο πρώτος αναπληρωματικός της δημοτικής παράταξης του Ρωμύλου Χατζηγιάννογλου. Τότε όπως λεγόταν στην πόλη, αποκαταστάθηκαν οι σχέσεις τους, οι οποίες είχαν διαταραχθεί για κάποιο χρονικό διάστημα, αν και ήταν μέχρι τις εκλογές “κολλητοί” και φίλοι που συνέχεια έβγαιναν για φαγητό και ποτό και δημοσίευσαν φωτογραφίες από όλα αυτά,

ΚΑΤΆ ΔΙΑΒΟΛΙΚΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ λοιπόν, αφού ο Δημήτρης Παπακωνσταντίνου αποκατέστησε πλέον τις σχέσεις του με τον δήμαρχο κ.Χατζηγιάννογλ0υ, αλλά φυσικά απαγορευόταν από το νόμο να παίρνει ο ίδιος έργα και προμήθειες από τον δήμο, ο αδερφός του Άγγελος ίδρυσε την εταιρεία ADA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε, η οποία έχει έδρα την οδό Μπουμπουλίνας 15 στο Διδυμότειχο, όπου  υπάρχει ακίνητο της οικογένειας Παπακωνσταντίνου. Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία, είναι κατάστημα με παιδικά παιχνίδια, που όμως παραμένει κλειστό εδώ και πολλά χρόνια.

Το σίγουρο είναι ότι ο δήμαρχος Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου και όλη η δημοτική του αρχή… παίζουν με τη νοημοσύνη του κόσμου. Αποκορύφωμα, είναι ότι πριν από 4 ημέρες και συγκεκριμένα στις 26 Σεπτεμβρίου 2022, ο δήμαρχος Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου έδωσε με ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ποσό 60.000 ευρώ, συγκεκριμένα 59.520 ευρώ, σύμφωνα με τα έγγραφα που δημοσιεύθηκαν στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ, για παγκάκια, τραπεζοπάγκους και κιόσκια σε Διδυμότειχο και Μεταξάδες.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ 59.520 ευρώ

ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΣΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ

ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΣΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΞΑΔΩΝ

Αυτές είναι ΜΟΝΟ ΤΡΕΙΣ από τις ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ του δημάρχου Ρωμύλου Χατζηγιάννογλου στην εταιρεία ADA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε του αδερφού του Δημήτρη Παπακωνσταντίνου, Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου. Δεν είχαμε χρόνο να ψάξουμε αν υπάρχουν και άλλες στα υπόλοιπα Νομικά Πρόσωπα του δήμου Διδυμοτείχου, στον ΕΝΑ μόλις χρόνο λειτουργίας της συγκεκριμένης εταιρείας που σίγουρα έχει προνομιακή μεταχείριση από την δημοτική αρχή του Ρωμύλου Χατζηγιάννογλου.

Λέτε να κατηγορήσουν ο ίδιος και ο… κολαούζος του πλέον δημοτικός σύμβουλος Θόδωρος Σκίνδρης και γι’ αυτό ότι φταίει η… Περιφέρεια, στην οποία προσπαθούν “δασκαλεμένοι” από… φίλους τους σε Αλεξανδρούπολη και… Θεσσαλονίκη να φορτώσουν την ΜΝΗΜΕΙΩΔΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ τους να λύσουν τα πολλά προβλήματα του δήμου Διδυμοτείχου;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ-Χατζηγιάννογλου: Άλλες 48.355 ευρώ στον… κουμπάρο του Δ.Καραλελέκη, μέσω ηλεκτρονικού διαγωνισμού

Φυσικά η έρευνα του Evros-news.gr συνεχίζεται και για άλλες αποφάσεις της δημοτικής αρχής του Ρωμύλου Χατζηγιάννογλου. Μαθαίνουμε ότι σε ένα έργο που αφορά αρμοδιότητες του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής και ξεπερνάει το 1 εκατ. ευρώ, υπάρχει πολύ… “Παρασκήνιο” και μπορεί να γίνουν ΚΟΥΛΟΥβάχατα.

Αλλά όπως συνηθίζει να γράφει και η Αντιδήμαρχος Στέλλα Θεοδοσίου-Ζυγογιάννη, που φυσικά είναι και αυτή συνυπεύθυνη στην περίπτωση ΤΩΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΩΝ ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ στον αδερφό του Δημήτρη Παπακωνσταντίνου, όπως και οι άλλοι Αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι της δημοτικής αρχής,

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ…

Υ.Γ: Μια και μας έχουν… ζαλίσει τελευταία από την δημοτική αρχή Χατζηγιάννογλου με φωτογραφίες από δωρεές βιβλίων στη Δημοτική Βιβλιοθήκη (καλά τα βιβλία, αν όμως δεν έχεις νερό να πλυθείς ή να πιείς κάθε τόσο, που όρεξη να διαβάσεις βιβλίο), προτείνω στον κ.Χατζηγιάννογλου να φτιάξει ένα βιβλίο με τις ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ στην εταιρεία του αδερφού του στενού συνεργάτη και φίλου του και να το βάλουν και αυτό στην Δημοτική Βιβλιοθήκη.

Και… συνεχίζουμε…