Σαμοθράκη: Τρίτο, μικρό κρουαζερόπλοιο που μετέφερε δεκάδες ηλικιωμένους Βρεττανούς, Αμερικανούς στο νησί

Σαμοθράκη: Τρίτο, μικρό κρουαζερόπλοιο που μετέφερε δεκάδες ηλικιωμένους Βρεττανούς, Αμερικανούς στο νησί

Το τρίτο, μικρό κρουαζερόπλοιο που μετέφερε δεκάδες ηλικιωμένους Βρεττανούς και Αμερικανούς, έφτασε σήμερα στην Σαμοθράκη, μετά από άλλα δύο που είχαν “δέσει” την προηγούμενη εβδομάδα.

Πρόκειται για το πλοίο “ΜΟΝΕΤ” που ήρθε από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, μεταφέρει περίπου 50 επιβάτες από την Βρεττανία, ηλικιωμένους στην πλειοψηφία τους, οι οποίοι θα γνωρίσουν το νησί της Σαμοθράκης. Το μήκος του πλοίου είναι 68 μέτρα και το πλάτος 10 μ. και έχει 25 με 30 άτομα πλήρωμα.

Την περασμένη εβδομάδα, άλλα δύο παρόμοια μικρά κρουαζερόπλοια, που διαθέτουν φυσικά και καμπίνες, μετέφεραν επίσης ξένους επισκέπτες, τους οποίους περίμεναν τουριστικά λεωφορεία και ξεναγοί και τους έδειξαν τις ομορφιές της Σαμοθράκης.

Μπορεί ο αριθμός να μην είναι μεγάλος, αλλά μην ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε αρχές Οκτωβρίου, η τουριστική σεζόν στο νησί έχει ολοκληρωθεί εδώ και ένα μήνα, τα περισσότερα καταστήματα δυστυχώς έχουν κλείσει και η επίσκεψη έστω και δεκάδων ξένων, σε μονοήμερη κρουαζιέρα στην Σαμοθράκη, μόνο θετικά μηνύματα μπορεί να φέρνει.

Το μικρό κρουαζερόπλοιο ΜΟΝΕΤ αυτή την ώρα στο λιμάνι της Καμαριώτισσας στη Σαμοθράκη

Οι φωτογραφίες των μικρών κρουαζερόπλοιων της προηγούμενης εβδομάδας είναι του Κριτού Κριτή.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*