Θεοδωρικάκος: Στον Έβρο και τον φράχτη ξανά την Κυριακή, με τον Σέρβο ομόλογο του

Θεοδωρικάκος: Στον Έβρο και τον φράχτη ξανά την Κυριακή, με τον Σέρβο ομόλογο του

Στον Έβρο θα βρεθεί και πάλι την ερχόμενη Κυριακή, για άλλη μια φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, αυτή την φορά μαζί με τον Σέρβο υπουργό Εσωτερικών Alexander Vulin.

Ο κ.Θεοδωρικάκος θα υποδεχθεί στην Αλεξανδρούπολη τον Σέρβο ομόλογο του, όπως έκανε πριν λίγες ημέρες και με τον αντίστοιχο Βούλγαρο αναπληρωτή Πρωθυπουργό για θέματα ασφάλειας και δημόσιας τάξης και υπουργό Εσωτερικών της Βουλγαρίας, Ivan Demerdzhiev.

Αφού συζητήσουν με τον τον κ.Vulin στην Αλεξανδρούπολη, στη συνέχεια μαζί θα μεταβούν στην περιοχή του Πόρου Φερών όπου έχει κατασκευαστεί ο νέος φράχτης μήκους 27 χιλιομέτρων, προκειμένου να τον ενημερώσει επιτόπου για τις λαθρομεταναστευτικές ροές και τις απόπειρες της Τουρκίας να δημιουργήσει υβριδική απειλή εργαλειοποιώντας τους.

Να θυμίσουμε ότι πριν λίγες ημέρες ο Έλληνας υπουργός Προστασίας του Πολίτη ενημέρωσε τον Σέρβο ομόλογο του ότι στο μικροσκόπιο των ελληνικών αρχών βρίσκεται τον τελευταίο καιρό το σχέδιο να στρατολογούνται Σέρβοι διακινητές για να μεταφέρουν τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα έτσι ώστε να μην κινούν τις υποψίες.

Ο Σέρβος υπουργός του επιβεβαίωσε πως πράγματι και οι δικές τους υπηρεσίες ασφάλειες έχουν διαπιστώσει πως πράγματι έχουν κινητοποιηθεί πολλοί Σέρβοι στη διακίνηση λαθρομεταναστών και επειδή το θέμα είναι τόσο σοβαρό, αποφασίστηκε να επισκεφτεί την Αλεξανδρούπολη για να συζητήσει το θέμα με τον κ. Θεοδωρικάκο και να επισκεφτεί τον φράχτη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*