Φωτιά ξέσπασε σε πλοίο στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης – Δεν σβήνει εδώ και ώρες (ΒΙΝΤΕΟ)

Φωτιά ξέσπασε σε πλοίο στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης – Δεν σβήνει εδώ και ώρες (ΒΙΝΤΕΟ)

Φωτιά ξέσπασε εδώ και τρεις ώρες στο ρυμουλκό πλοίο “AEGEAN STAR” στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης και παρά την άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και άλλου ρυμουλκού που συνδράμει στην κατάσβεση, ακόμα η πυρκαγιά δεν έχει ελεγχθεί.

Η φωτιά ξεκίνησε από τις μηχανές του ρυμουλκού πλοίου σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και επιτόπου επιχειρούν περισσότεροι από 25 Πυροσβέστες με 7 οχήματα. Επίσης συνδράμει και το ρυμουλκό πλοίο “LUCKY STAR” στην προσπάθεια κατάσβεσης, που πάντως δεν θεωρείται καθόλου εύκολη και μπορεί να διαρκέσει για πολύ ακόμα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Επιτόπου και μάλιστα πάνω στο πλοίο βρίσκεται και ο Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Κωσταντίνος Κούκουρας, ο οποίος συντονίζει τις προσπάθειες κατάσβεσης.

Το συγκεκριμένο ρυμουλκό πάντως, βρίσκεται αρκετά μακριά-όπως βλέπετε στην φωτογραφία του Evros-news.gr- από το σημείο όπου από χθες κατέπλευσε το τεράστιο Αμερικανικό μεταγωγικό πλοίο “EDURANCE”, το οποίο ξεφόρτωσε και φορτώνει άρματα και άλλα στρατιωτικά οχήματα των Ενόπλων Δυνάmεων των ΗΠΑ που μετέχουν στην δύναμη του ΝΑΤΟ.