Ρένος Χαραλαμπίδης: Που επένδυσε ο Εβρίτης ηθοποιός τα χρήματα που κέρδισε απ’ την τηλεόραση

Ρένος Χαραλαμπίδης: Που επένδυσε ο Εβρίτης ηθοποιός τα χρήματα που κέρδισε απ’ την τηλεόραση

Ο Εβρίτης ηθοποιός Ρένος Χαραλαμπίδης βρέθηκε στην εκπομπή “Πρωινό” χθες Πέμπτη και κάποια στιγμή η κουβέντα έφτασε και στα χρήματα που έχει κερδίσει από την τηλεόραση και τον κινηματογράφο.

Ο καταξιωμένος συντοπίτης μας ηθοποιός με καταγωγή από το Σπήλαιο Ορεστιάδας, αποκάλυψε μιλώντας στον Γιώργο Λιάγκα πως έκανε μια πολύ συγκεκριμένη επένδυση.

«Τα πολλά λεφτά είναι κάτι σχετικό, δεν είμαι εκατομμυριούχος και το θέμα δεν είναι να βγάλεις πολλά λεφτά, είναι να κρατήσεις τα πολλά λεφτά. Τα κράτησα γιατί φοβόμουν πάντα τη φτώχεια», είπε αρχικά ο Ρένος Χαραλαμπίδης και συνέχισε:

«Δεν είμαι ευφυής επιχειρηματίας, οπότε υπήρξα συντηρητικός. Επένδυσα σε μικρά διαμερίσματα που μπορούσα να αγοράσω στη γειτονιά μου στου Ζωγράφου. Σκεφτόμουν βλέποντας τη ζωή προηγούμενων ηθοποιών ότι είναι κύκλος και θα γυρίσει, θα ανέβει και θα κατέβει. Κι επειδή δεν αντέχω τη φτώχια, είπα είναι ευκαιρία όχι να γίνεις πλούσιος, να μην είσαι φτωχός.  Μου δόθηκε η τύχη να βγάλω λεφτά και να τα κρατήσω και με ευκολία».

Πηγή: zappit.gr