Υποψήφιο βουλευτή Έβρου που δεν εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος Αλεξανδρούπολης, ανακοίνωσε το κόμμα των Μπογδάνου-Λατινοπούλου

Υποψήφιο βουλευτή Έβρου που δεν εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος Αλεξανδρούπολης, ανακοίνωσε το κόμμα των Μπογδάνου-Λατινοπούλου

Υποψήφιο βουλευτή Έβρου που το 2019 δεν κατάφερε να εκλεγεί ούτε καν δημοτικός σύμβουλος Αλεξανδρούπολης με την παράταξη “Αδέσμευτη Νέα Αυτοδιοίκηση” του Βαγγέλη Μυτιληνού, ανακοίνωσε το κόμμα της Πατριωτικής Δύναμης Αλλαγής – ΠΑΤΡΙΔΑ, των Κώστα Μπογδάνου και Αφροδίτης Λατινοπούλου.

Πρόκειται για τον Μαρίνο Ουζουνίδη (όχι τον πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή και νυν προπονητή), αλλά τον πρώην βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, την περίοδο 2012-2015. Τότε αποχώρησε που το κόμμα του Πάνου Καμμένου και προσχώρησε στη Νέα Δημοκρατία, με την οποία ήταν υποψήφιος στον Έβρο τον Σεπτέμβριο του 2015, αφού συμπεριλήφθηκε στην λίστα με την οποία τότε έγιναν οι εκλογές, αλλά ήταν στην τελευταία θέση. Στις δημοτικές εκλογές του 2019 ήταν υποψήφιος με την παράταξη του Βαγγέλη Μυτιληνού και δεν κατάφερε να εκλεγεί ούτε δημοτικός σύμβουλος. Ήταν πρώτος αναπληρωματικός, προσπάθησε με προσφυγή στα δικαστήρια να πάρει την θέση του επικεφαλής του κ.Μυτιληνού στο δημοτικό συμβούλιο (αυτόν κατήγγειλε ζητώντας να χάσει την θέση του), αλλά δεν τα κατάφερε. Τώρα ανακοινώθηκε υποψήφιος στο νομό Έβρου με το κόμμα των διαγραφέντων από τη Νέα Δημοκρατία Μπογδάνου-Λατινοπούλου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Πατριωτικής Δύναμης Αλλαγής – ΠΑΤΡΙΔΑ, ο πρώην βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων (2012-2014), Μαρίνος Ουζουνίδης, θα είναι υποψήφιος στην εκλογική περιφέρεια Έβρου.

“Η Πατριωτική Δύναμη Αλλαγής – ΠΑΤΡΙΔΑ, ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την υποψηφιότητα του κ. Μαρίνου Ουζουνίδη στην εκλογική περιφέρεια Έβρου.

O κ. Ουζουνίδης εκλέχθηκε για πρώτη φορά βουλευτής στην εκλογική περιφέρεια της περιφερειακής ενότητας Έβρου, στις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου του 2012 με το κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Επανεκλέχθηκε στις βουλευτικές εκλογές του Ιουνίου του ιδίου χρόνου. Mετά την δεύτερη εκλογή του, του ανατέθηκε το χαρτοφυλάκιο του Υπουργείου Μακεδονίας και Θράκης.

Την 1η Σεπτεμβρίου 2015, ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Αποτέλεσε μέλος της Νέας Δημοκρατίας, από την οποία διαγράφηκε αυτοβούλως το 2021.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Essen της Γερμανίας και στο Πολυτεχνείο Θεσσαλονίκης, αποκτώντας στη συνέχεια μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών. Το 1996 ίδρυσε την κατασκευαστική εταιρεία Ι.Μ.Γ. Ουζουνίδης Ε.Π.Ε. Από το 1994 είναι ωρομίσθιος καθηγητής σε σχολές Μαθητείας του ΟΑΕΔ, Κ,Ε.Κ. και Δ.Ι.Ε.Κ, ενώ συνεργάζεται με ασφαλιστικές εταιρείες ως πραγματογνώμονας. Επιπλέον, από το 1994 έως σήμερα είναι αυτοαπασχολόυμενος σε τεχνικό γραφείο Η/Μ μελετών.”

Ένα σχόλιο

  1. Όπου φυσάει ο άνεμος είναι και αυτός.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*