Δημοσχάκης: Το Δημοτικό Σχολείο Κυπρίνου ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΤΗΚΕ σε 4θέσιο λειτουργικά, αλλά ο βουλευτής Έβρου… πανηγυρίζει!!!

Δημοσχάκης: Το Δημοτικό Σχολείο Κυπρίνου ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΤΗΚΕ σε 4θέσιο λειτουργικά, αλλά ο βουλευτής Έβρου… πανηγυρίζει!!!

Το Δημοτικό Σχολείο Κυπρίνου δυστυχώς υποβαθμίστηκε λειτουργικά και ουσιαστικά, αφού από 6θέσιο που ήταν έγινε πλέον 4θέσιο όσον αφορά τους εκπαιδευτικούς που εργάζονται σε αυτό, αλλά ο βουλευτής Έβρου της Ν.Δ Τάσος Δημοσχάκης… πανηγυρίζει ότι δικαιώθηκε!!!

Μάλιστα έκανε και ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook, όπου παραθέτει την Αναφορά που έκανε στην Βουλή προς το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, στις 26 Αυγούστου 2022, μια ημέρα δηλαδή μετά την ΚΥΑ που προέβλεπε τις σχολικές μεταβολές που ισχύουν για την εκπαιδευτική περίοδο 2022-2023 και περιλαμβάνει τις ιδρύσεις, καταργήσεις, συγχωνεύσεις, υποβιβασμούς και προαγωγές Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων”. Εκεί πράγματι δεν περιλαμβάνεται το Δημοτικό Σχολείο Κυπρίνου, όπως σωστά του απάντησε η αρμόδια Υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή. Μόνο που παραμένει 6θέσιο μόνο τυπικά, αφού με βάση την απόφαση του νέου Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Έβρου Ηλία Χατζή, γνωστού στελέχους του ΠΑΣΟΚ στο νομό μας, το Δημοτικό Σχολείο Κυπρίνου λειτουργικά υποβαθμίζεται σε 4θέσιο.
Αυτό είναι κάτι που το πληροφορήθηκαν όλοι οι ενδιαφερόμενοι, οι γονείς με επικεφαλής τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων έβγαλαν ανακοίνωση και επισημαίνουν ότι συνεχίζουν τον αγώνα και ις αντιδράσεις, μόνο ο… Τάσος Δημοσχάκης (πρώτος σε ψήφους βουλευτής Έβρου το 2019 για να μην ξεχνιόμαστε) εξέδωσε προχθές ανακοίνωση και ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ότι απέτρεψε την υποβάθμιση.
ΙΔΟΥ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ
Μάλιστα επισυνάπτει και την απάντηση της κ.Μακρή, όπου-ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ-αναφέρεται πως τυπικά το Δημοτικό Σχολείο Κυπρίνου παραμένει 6θέσιο, αλλά στην πράξη και ουσιαστικά με την μείωση των εκπαιδευτικών έγινε πλέον 4θέσιο. Πλήρης υποβάθμιση και… τζάμπα οι πανηγυρισμοί του κ.Δημοσχάκη ότι πέτυχε να ανατρέψει την δυσμενή εξέλιξη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*