Τοψίδης ΤΩΡΑ: Αναζητείται απ’ την αστυνομία – Έδειρε γυναίκα στο κτίριο του Επιμελητηρίου και την έστειλε στο νοσοκομείο!!!

Τοψίδης ΤΩΡΑ: Αναζητείται απ’ την αστυνομία – Έδειρε γυναίκα στο κτίριο του Επιμελητηρίου και την έστειλε στο νοσοκομείο!!!

Αναζητείται από την Ελληνική Αστυνομία ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου και επικεφαλής της αντιπολίτευσης στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Τάκης Τοψίδης, για ξυλοδαρμό γυναίκας στο κτίριο του Επιμελητηρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, ο κ.Τοψίδης κρύβεται για να αποφύγει την σύλληψη, μετά από τα χτυπήματα που έδωσε στην γνωστή κτηματομεσίτρια της Αλεξανδρούπολης Ματούλα Χατζημιχαήλ, όταν αυτή πήγε να παραδώσει το ακίνητο που νοίκιαζε επί χρόνια στο ισόγειο του κτιρίου του Επιμελητηρίου. Μάλιστα η κ.Χατζημιχαήλ μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου εξετάζεται από τους γιατρούς για να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας της, αλλά και συνταχθεί η έκθεση για την κατάσταση της μετά τον ξυλοδαρμό από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου και υποψήφιο Περιφερειάρχη ΑΜΘ το 2019.

Η Αστυνομία αναζητεί ήδη τον Τάκη Τοψίδη, αλλά δεν μπορεί να τον εντοπίσει πουθενά επειδή προφανώς κρύβεται για να αποφύγει το αυτόφωρο. Στο συμβάν φέρεται να ήταν παρούσα και η δικηγόρος του Επιμελητηρίου Έβρου Μαρία Βρετοπούλου, ενώ να θυμίσουμε ότι για το συγκεκριμένο ακίνητο που βρίσκεται στο ισόγειο του Επιμελητηρίου Έβρου και το νοίκιαζε ως κτηματομεσιτικό γραφείο η Ματούλα Χατζημιχαήλ για πολλά χρόνια, υπήρξε νομική αντιπαράθεση χρόνων. Τελικά ο κ.Τοψίδης κατάφερε να την βγάλει από το κατάστημα αυτό που βρίσκεται στο πιο κεντρικό σημείο της Αλεξανδρούπολης και η γνωστή επαγγελματίας αναγκάστηκε να μετακομίσει σε άλλο που αγόρασε, λίγα μέτρα πιο κάτω.

Σήμερα πήγε να παραδώσει τα κλειδιά του ακινήτου και εκεί επικράτησε κάποια στιγμή λεκτική αντιπαράθεση Τοψίδη-Χατζημιχαήλ και ένταση, λόγω διαφωνιών για την κατάσταση που ήταν. Τότε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου και επικεφαλής της αντιπολίτευσης στην Περιφέρεια ΑΜΘ, χτύπησε την ανυπεράσπιστη γυναίκα και την έστειλε με ασθενοφόρο στο Π.Γ.Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Να θυμίσουμε ότι ο κ.Τοψίδης επαναλαμβάνει συνέχεια πως θα διεκδικήσει και πάλι την εκλογή του για Περιφερειάρχης ΑΜΘ στις εκλογές τον Οκτώβριο του 2023.