Ματούλα Χατζημιχαήλ: “Παραμένω τρίτη ημέρα στο νοσοκομείο απ’ την βίαιη επίθεση του “κυρίου” Τοψίδη”

Ματούλα Χατζημιχαήλ: “Παραμένω τρίτη ημέρα στο νοσοκομείο απ’ την βίαιη επίθεση του “κυρίου” Τοψίδη”

Με μια ανάρτηση στην προσωπική της σελίδα σήμερα το πρωί από το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου παραμένει νοσηλευόμενη για τρίτη ημέρα, η γνωστή κτηματομεσιτικά της πόλης Ματούλα Χατζημιχαήλ αναφέρθηκε στον ξυλοδαρμό της από τον Τάκη Τοψίδη.

Αφού επισημαίνει ότι εξακολουθεί να αισθάνεται ζάλη, έντονους πόνους στο κεφάλι και τάσεις εμετού, επισημαίνει ότι στα 57 της χρόνια έζησε την βία από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Έβρου και επικεφαλής της αντιπολίτευσης στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ-Ν.Χρηστάκης-δικηγόρος Ματούλας Χατζημιχαήλ: “Βρέθηκα εκεί, με ενημέρωσε ότι δέχθηκε βιαιότατο ξυλοδαρμό απ’ τον κ.Τοψίδη”

“Για εμένα στα 57 μου χρόνια έτυχε να είναι ο <<κύριος >> Τοψίδης. Ένας άνθρωπος με μεγάλες βλέψεις και στόχους στην πολιτική….” αναφέρει για τον υποψήφιο Περιφερειάρχη ΑΜΘ το 2019 η κ.Χατζημιχαήλ. Συγκεκριμένα τονίζει:

“Βάση των τελευταίων γεγονότων που συνέβησαν προχθές και κυκλοφόρησαν δημόσια, θα ήθελα να αναφέρω τα παρακάτω.
Καταρχήν να ευχαριστήσω όλους εσάς γνωστούς φίλους και αγνώστους για την μεγάλη συμπαράσταση το ενδιαφέρον και τα αισθήματα αγάπης που εισέπραξα!
Εδώ και τρεις ημέρες πλέον βρίσκομαι στο νοσοκομείο με ζάλη , έντονους πόνους στο κεφάλι και τάσεις εμετού . Είμαι σίγουρη ότι θα το ξεπεράσω και θα βρεθώ στην αγκαλιά της οικογένειας μου πολύ σύντομα!!
Άλλωστε την ζωή πάντα την πάλευα και έτσι συνεχίζω!
Ο μόνος λόγος που γράφω τα παραπάνω, είναι να αντιληφθούμε ότι η βία μπορεί να έρθει από εκεί που δεν το περιμένουμε ανά πάσα στιγμή και να μας κάνει μεγάλη ζημιά, σωματική και ψυχική. Να αλλάξει την ζωή μας και να μας αναγκάσει να ζήσουμε κάτω από νέες συνθήκες χωρίς να είναι δική μας επιλογή αλλά η βία ενός άλλου. Δυστυχώς όταν εσύ δεν είσαι βίαιος άνθρωπος δεν μπορείς να αντιληφθείς την επίθεση και έτσι δεν προλαβαίνεις να αμυνθείς.
Γι αυτό θα πρέπει να καταγγέλλουμε κάθε μορφή βίας από όπου και εάν προέρχεται χωρίς να διστάζουμε για το κοινωνικό κόστος που πιθανών να αντιμετωπίσουμε!!
Για εμένα στα 57 μου χρόνια έτυχε να είναι ο <<κύριος >> Τοψιδης.
Ένας άνθρωπος με μεγάλες βλέψεις και στόχους στην πολιτική….

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας!! Καλημέρα σε όλους σας!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ-Τοψίδης: Μήνυση εναντίον του για σωματικές βλάβες και εξύβριση απ’ τη γυναίκα που χτύπησε – Τον ψάχνει η Αστυνομία λόγω αυτοφώρου