Τοψίδης: Εξιτήριο απ’ το νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης πήρε η γυναίκα που έδειρε – “Τραυματισμός και κάκωση κεφαλής” η διάγνωση

Τοψίδης: Εξιτήριο απ’ το νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης πήρε η γυναίκα που έδειρε – “Τραυματισμός και κάκωση κεφαλής” η διάγνωση

Εξιτήριο από το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης πήρε σήμερα μετά το μεσημέρι και έπειτα από τριήμερη νοσηλεία, η κτηματομεσίτρια Ματούλα Χατζημιχαήλ, η οποία έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Έβρου και επικεφαλής της αντιπολίτευσης στην Περιφέρεια ΑΜΘ Τάκη Τοψίδη, με βάση και την μήνυση της. 

Η ακριβής διάγνωση των γιατρών σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο εξιτήριο όπως έκανε γνωστό ο δικηγόρος της Νίκος Χρηστάκης, είναι “S00 ΕΠΙΠΟΛΗΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΕΦΑΛΗΣ, δηλαδή τραυματισμός και κάκωση κεφαλής, με συμπτωματολογία ΕΠΙΜΟΝΗΣ ΚΕΦΑΛΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΖΑΛΗΣ”. Παράλληλα της έγινε σύσταση για αναρρωτική άδεια 5 ημερών.

Η δήλωση του κ.Χρηστάκη και η αναφορά στο εξιτήριο για την κ.Χατζημιχαήλ αναφέρει:

“Η κα. Χατζημιχαήλ Σταματία, αφού εισήλθε στο ΓΠΝ Αλεξανδρούπολης την 11 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 11:30 περίπου, εξήλθε σήμερα 13 Οκτωβρίου 2022 και περί ώρα 13:00, με διάγνωση εξόδου S00 ΕΠΙΠΟΛΗΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΕΦΑΛΗΣ, δηλαδή τραυματισμός και κάκωση κεφαλής, με συμπτωματολογία ΕΠΙΜΟΝΗΣ ΚΕΦΑΛΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΖΑΛΗΣ και εγγράφως της έγινε σύσταση για αναρρωτική άδεια πέντε (5) ημερών”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ-Ματούλα Χατζημιχαήλ: “Παραμένω τρίτη ημέρα στο νοσοκομείο απ’ την βίαιη επίθεση του “κυρίου” Τοψίδη”

Ν;α θυμίσουμε ότι την περασμένη Τρίτη, περίπου στις 11 το μεσημέρι, στο ισόγειο του Επιμελητηρίου Έβρου, όπου η γνωστή κτηματομεσίτρια της Αλεξανδρούπολης πήγε να παραδώσει το ακίνητο το οποίο επί 12ετία νοίκιαζε, δέχθηκε επίθεση με ξυλοδαρμό και βρισιές από τον ευρισκόμενο εκτός εαυτού κ.Τοψίδη. Την χτύπησε στο κεφάλι όπου αναφέρεται και στο εξιτήριο όποιυ υπέστη τραυματισμό και κάκωση και διακομίσθηκε στο Π.Γ.Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο ειδοποιήθηκε από τους αστυνομικούς που είψχαν φτάσει στο σημείο.

“Εξαφανισμένος” χθες όλη μέρα

λόγω αυτοφώρου ο Τάκης Τοψίδης

Η κ.Χατζημιχαήλ παρέμεινε για νοσηλεία και σειρά εξετάσεων στο νοσοκομείο για παραπάνω από δυο ημέρες και φυσι9κά με τις συνθήκες πανδημίας και όλα τα παρεπόμενα, δεν μένει κάποιος στο νοσοκομείο αν δεν έχει σημαντικό πρόβλημα υγείας. Βγήκε με δική της ευθύνη για λίγη ώρα μόνο χθες Τετάρτη, προκειμένου να καταθέσει μήνυση εναντίον του Προέδρου του Επιμελητηρίου Έβρου και υποψήφιου Περιφερειάρχη ΑΜΘ το 2019. μετά από την οποία και ενε4ργοποιήθηκε το αυτόφωρο και μέχσρι χθες στις 11.59′ το βράδυ ο κ.Τοψίδης αναζητούνταν από την Αστυνομία για να συλληφθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ-Τοψίδης: Μήνυση εναντίον του για σωματικές βλάβες και εξύβριση απ’ τη γυναίκα που χτύπησε – Τον ψάχνει η Αστυνομία λόγω αυτοφώρου

Χθες Τετάρτη ο Τάκης Τοψίδης ήταν “εξαφανισμένος” προκειμένου να αποφύγει την σύλληψη. Μάλιστα αστυνομικοί που τον αναζήτησαν στα γραφεία του Επιμελητηρίου δεν τον βρήκαν εκεί. Επίσης, στη 1 το μεσημέρι είχε προγραμματιστεί επίσημη σύσκεψη και συνάντηση του ίδιου με αντιπροσωπεία βιομηχάνων του Έβρου και στελεχών του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης από την Αθήνα, αλλά ο κ.Τοψίδης δεν εμφανίστηκε ποτέ. Προήδρευσε ο Αντιπρόεδρος Βασίλης Κασαπίδης, ο οποίος ενημέρωσε τους παριστάμενους ότι ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου έχει ένα προσωπικό πρόβλημα και δεν μπορούσε να παραστεί.

Εύλογα προκύπτει φυσικά το ερώτημα, αφού ο κ.Τοψίδης υποστήριξε σε δηλώσεις του στον STATUS Fm και τον Σταύρο Αποστολίδη ότι απλά υπήρξε λεκτική αψιμαχία με την Ματούλα Χατζημιχαήλ και δεν την άγιξε, γιατί δεν εμφανίστηκε από μόνος του στην Αστυνομία και κρυβόταν χθες για να μην συλληφθεί; Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται όπως λέει και ο λαός μας.

Την έστειλε στο νοσοκομείο ως Πρόεδρος του Επιμελητηρίου.

Ο προϊστάμενος υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης θα πάρει θέση;

Υπάρχει όμως άλλη μια σημαντική και σοβαρή διάσταση του θέματος. Όπως δήλωσε δημόσια ο Τάκης Τοψίδης, ενήργησε ως Πρόεδρος του Επιμελητηρίου και επικεφαλής τριμελούς Επιτροπής μαζί με το μέλος της διοίκησης, φίλο και συνεταίρο του σε επιχειρήσεις Δημήτρη Μπακαλίδη και την Διευθύντρια του Επιμελητηρίου κ.Γαβριήλ, αλλά και την δικηγόρο του φορέα Μαρία Βρετοπούλου, η οποία προσπαθώντας να προφυλάξει την κ.Χατζημιψχαήλ από την επίθεση, δέχθηκε μάλιστα και αυτή χτυπήματα από τον Πρόεδρο της. Όλα έγιναν δηλαδή εν ώρα ασκήσεως των καθηκόντων του κιαι ενώ βρισκόταν στο Επιμελητήριο ως πρόεδρός του. Ο αρμόδιος υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης έχει λάβει γνώση του περιστατικού ή επειδή παρουσιάζεται ως φίλος του κ.Τοψίδη δεν θα παρέμβει; Μιλάμε για επίθεση και ξυλοδαρμό σε μια γυναίκα από τον ευρισκόμενο εν ώρα καθηκόντων Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Έβρου. Θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον η άποψη ή οι ενέργειες της εποπτεύουσας Αρχής.