Ένας Εβρίτης εκλέχθηκε νέος Γραμματέας της φοιτητικής παράταξης Δ.Α.Π- Ν.Δ.Φ.Κ Ρόδου

Ένας Εβρίτης εκλέχθηκε νέος Γραμματέας της φοιτητικής παράταξης Δ.Α.Π- Ν.Δ.Φ.Κ Ρόδου

Ο Χρήστος Παπακώστας με καταγωγή από τους Μεταξάδες Διδυμοτείχου, είναι ο νέος Γραμματέας Πόλης της Δ.Α.Π- Ν.Δ.Φ.Κ Ρόδου.

Πρόκειται για την υψηλότερη θέση που μπορεί να λάβει κανείς εντός της συγκεκριμένης φοιτητικής παράταξης που ανήκει στον χώρο της Ν.Δ.. Ο Χρήστος 23 ετών είναι φοιτητής στο 4ο έτος στο τμήμα “Μεσογειακών Σπουδών” της Ρόδου με κατεύθυνση τις “Διεθνείς Σχέσεις και Οργανισμοί”. Μάλιστα το συγκεκριμένο τμήμα είναι ιδιαίτερα γνωστό στην περιοχή μας, καθώς εκεί φοιτούσε η Ελένη Τοπαλούδη που δολοφονήθηκε βάναυσα και δυο καθάρματα έκοψαν το νήμα της ζωής της το 2018. Μάλιστα σε επικοινωνία με το Evros-news ο Χρήστος μας τόνισε ότι στα άμεσα σχέδια του είναι δράσεις προς τιμήν της Ελένης, ενάντια στην γυναικεία κακοποίηση.

Βέβαια το εβρίτικο στοιχείο δεν μένει μόνο εκεί, καθώς πριν από λίγα χρόνια Γραμματέας Πόλης της Δ.Α.Π – Ν.Δ.Φ.Κ ήταν ο Νίκος Γκιρτζιμανάκης με καταγωγή από το Ισαάκιο Διδυμοτείχου, ενώ έχει διατελέσει πρόεδρος του τμήματος των Μεσογειακών Σπουδών ο Σεβαστιανός – Στέλιος Καβανόζης από το Τυχερό .

Η Δ.Α.Π – Ν.Δ.Φ.Κ αποτελεί την φοιτητική παράταξη της Νέας Δημοκρατίας και είναι κυρίαρχη πανελλαδικά τα τελευταία 35 χρόνια. Ο Χρήστος είναι ιδιαίτερα δραστήριος με τα κοινά παρουσιάζοντας την δίκη του θέση για θέματα της επικαιρότητας από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης , ενώ είχε εκλεγεί στις φοιτητικές εκλογές του 2019 όταν ήταν φοιτητής στο τμήμα της “Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και Ιστορίας” στην Μυτιλήνη.

Επιπλέον βρίσκεται πάντα δίπλα στις δράσεις του προέδρου της κοινότητας Μεταξάδων Έβρου Χρήστου Κισσούδη.