Κελέτσης: “Η Νοσηλευτική Διδυμοτείχου πρέπει να περάσει στο ΔΠΘ, που θέλει να την πάει Αλεξανδρούπολη”

Κελέτσης: “Η Νοσηλευτική Διδυμοτείχου πρέπει να περάσει στο ΔΠΘ, που θέλει να την πάει Αλεξανδρούπολη”

Δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα αν η Νοσηλευτική Διδυμοτείχου φύγει και πάει στην Αλεξανδρούπολη, ο βουλευτής Έβρου της Ν.Δ Σταύρος Κελέτσης.

Εκείνο πάντως που προκαλεί εντύπωση, είναι πως ενώ στην συνέντευξη του στην ΕΡΤ Ορεστιάδας μιλώντας στη Μαρία Μανάκα, ο κ.Κελέτσης έκανε αυτές τις δηλώσεις, στο ΒΙΝΤΕΟ με τη συνέντευξη του το οποίο δημοσίευσε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΆ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΟΠΕΙ ολόκληρη η δήλωση του για τη Νοσηλευτική Διδυμοτείχου και όσα πιστεύει. Το επισημαίνουμε, γιατί συμπλήρωσε στο τέλος ότι πάντα με ειλικρίνεια αν και το πληρώνει ως τίμημα εκλογικό αλλά προτιμά να μην χαϊδεύει αυτιά όπως κάποιοι άλλοι.

Με βάση τώρα όσα είπε ο Σταύρος Κελέτσης, επεσήμανε ότι πιστεύει πως η Νοσηλευτική θα πρέπει να περάσει στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, το οποίο όπως επίσης έσπευσε να συμπληρώσει πως θέλει να την πάει στην Αλεξανδρούπολη. “Η Νοσηλευτική Σχολή βρίσκεται εδώ και χρόνια στο σημείο μηδέν” επεσήμανε ο τρίτος σε ψήφους για τη Ν.Δ στον Έβρο Σταύρος Κελέτσης και σχολιάζοντας το γεγονός, ότι φέτος οι πρωτοετείς φοιτητές είναι μόνο 9 τόνισε ότι δεν μπορεί να υπάρξει μια τέτοια σχολή στο Διδυμότειχο και ότι είναι γελοίο, όποιος υποστηρίζει κάτι τέτοιο.

«Εμείς θέλουμε σχολές ζωντανές, πρόσθεσε, που να ανήκουν στο Δημοκρίτειο. Εγώ πιστεύω ότι η σχολή δεν μπορεί να παραμείνει ως έχει και αυτό αποτελεί  και άποψη του Πανεπιστημίου. Θα πρέπει να περάσει στο ΔΠΘ για να έχει μέλλον. Αλλά, το ΔΠΘ για να την πάρει βάζει ως προϋπόθεση για ένα εύλογο χρονικό διάστημα να την μεταφέρει στην Αλεξανδρούπολη και μαζί θεωρώ ότι ως αντιστάθμισμα το Διδυμότειχο πρέπει να πάρει δυο Πανεπιστημιακές σχολές. Η αρχή γίνεται με την σχολή Ψυχολογίας, όπου πρέπει να επισπευσθεί η εγκατάσταση για να δημιουργηθεί η 5η έδρα».

Έσπευσε δε να δηλώσει, ότι μετά από πρόσφατη συνάντηση, που είχε με τον Υφυπουργό Παιδείας Άγγελο Συρίγο, μέχρι το τέλος της χρονιάς επίκειται η ρύθμιση για την λειτουργία της σχολής Ψυχολογίας είτε με ΠΔ. είτε με ρύθμιση που θα έρθει στη Βουλή.

Ο κ Κελέτσης έσπευσε να διευκρινίσει ότι μιλά πάντα με ειλικρίνεια αν και το πληρώνει ως τίμημα εκλογικό αλλά προτιμά να μην χαϊδεύει αυτιά όπως κάποιοι άλλοι.

Πηγή: ΕΡΤ Ορεστιάδας

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*