Αλεξανδρούπολη: Διάσωση σκύλου που παγιδεύτηκε σε αγωγό υδάτων – Τον απεγκλώβισε συνεργείο της ΔΕΥΑΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Αλεξανδρούπολη: Διάσωση σκύλου που παγιδεύτηκε σε αγωγό υδάτων – Τον απεγκλώβισε συνεργείο της ΔΕΥΑΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην διάσωση ενός σκύλου που είχε παγιδευτεί σε αγωγό ομβρίων υδάτων, προχώρησαν χθες το βράδυ στην Αλεξανδρούπολη συνεργείο της ΔΕΥΑ και φιλόζωη εθελόντρια που εργάζεται στην ΔΕΥΑΑ, η οποία βοήθησε σημαντικά στον πετυχημένο απεγκλωβισμό.

Το περίεργο αυτό περιστατικό που κλήθηκαν να διαχειριστούν οι υπάλληλοι σημειώθηκε στην οδό Παναγάθου και Ηροδότου γωνία .Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΑ Μπάμπης Μιχαηλίδης που βρέθηκε και αυτός στο σημείο μαζί με τους εργαζόμενους, με ανάρτηση του η οποία συνοδεύεται από την ΒΙΝΤΕΟ με την ευτυχή κατάληξη των προσπαθειών, απέδωσε τα εύσημα στους υπαλλήλους που βοήθησαν, γράφοντας:
“Διασώσαμε μόλις τώρα τον μικρό μας φίλο, ο οποίος παγιδεύτηκε σε αγωγό ομβρίων (βρόχινων) υδάτων επί της οδού Παναγάθου και Ηροδότου γωνία .
Στα 100 μέτρα από το σημείο εκτελούνται έργα φυσικού αερίου και ο σκυλάκος του video έπεσε μέσα και εισχώρησε στον αγωγό .
Μετά από κλήση που είχαμε σπεύσαμε στο σημείο για την διάσωση του.
Ευχαριστώ πολύ την βάρδια του τμήματος Αποχέτευσης της Δ.Ε.Υ.Α.Α. όπου ξηλώσανε με μεγάλη δυσκολία το καπάκι του φρεατίου, καθώς επίσης και την φίλη μας “Dora LaGàzzola” η οποία το προσέγγισε και τελικά το έβγαλε έξω .
Οι μικροί μας φίλοιείναι ψυχούλες που χρειάζονται την βοήθεια μας, την φροντίδα μας και την προσοχή μας!
Τέλος καλό όλα καλά …”

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*