Εορτασμός «Ημέρας της Αστυνομίας» και του Προστάτη της Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου

Εορτασμός «Ημέρας της Αστυνομίας» και του Προστάτη της Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου

Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της «Ημέρας της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου, πραγματοποιήθηκαν χθες και στο νομό Έβρου.

Στην  Αλεξανδρούπολη, έδρα της ομώνυμης Αστυνομικής Διεύθυνσης, η Δοξολογία εψάλη στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου, παρουσία του Αστυνομικού Διευθυντή Αλεξανδρούπολης Λάμπρου Τσιάρα.

Για την Αστυνομική Διεύθυνση Ορεστιάδας, παρουσία Αστυνομικού Διευθυντού Ορεστιάδος Ταξιάρχου Χαραλάμπους Ελευθεριάδη η Δοξολογία εψάλη στον Ιερό Μητροπολιτικό ναό Αγίων Θεοδώρων Ορεστιάδος, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνού εψάλη η καθιερωμένη Δοξολογία επί τη μνήμη του Αγίου Αρτεμίου, προστάτου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Εκτός του Αστυνομικού Διευθυντού Ορεστιάδος, στην Δοξολογία παρέστησαν ο Υποδιοικητής της XVI Μεραρχίας Tαξίαρχος Νικόλαος Γιοβανούδης, ο Δήμαρχος Ορεστιάδος Βασίλειος Μαυρίδης, ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου, ο Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ορεστιάδος Επιπυραγός Αντώνιος Χαμαλίδης και πολυμελής αντιπροσωπεία στελεχών της ΕΛ.ΑΣ.

Όλοι οι άλλοι μαζί και ο… δήμαρχος Διδυμοτείχου Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου χώρια, στον χθεσινό εορτασμό του προστάτη της Αστυνομίας Αγίου Αρτεμίου

Μετά την ανάγνωση του μηνύματος του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστρατήγου Κωνσταντίνου Σκούμα, ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε τις ευχαριστίες του εκ μέρους της τοπικής κοινωνίας προς στα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας για την προσφορά τους στον τόπο και τις εγκάρδιες ευχές του προκειμένου με απόλυτη επιτυχία και ευσυνειδησία να επιτελούν την ευθυνοφόρο αποστολή τους.