Αλεξανδρούπολη: Τροχαίο ατύχημα με 9 τραυματίες στο Αρδάνιο – Τους απεγκλώβισε η Πυροσβεστική, διακομίστηκαν στο νοσοκομείο

Αλεξανδρούπολη: Τροχαίο ατύχημα με 9 τραυματίες στο Αρδάνιο – Τους απεγκλώβισε η Πυροσβεστική, διακομίστηκαν στο νοσοκομείο

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό 9 λαθρομεταναστών συνέβη γύρω στις 7 το πρωί στην παλιά εθνική οδό Αλεξανδρούπολης-Φερών, στο ύψος του Αρδανίου και κινητοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αλεξανδρούπολης για τον απεγκλωβισμό τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο Ι.Χ. αυτοκίνητο μάρκας AUDI με ολλανδικές πινακίδες, επέβαιναν 6 άτομα στην καμπίνα και δύο στο πορτ μπαγκάζ. Από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του κοντά στο χωριό Αρδάνιο στο ύψος γνωστού βενζινάδικου και από το τροχαίο τραυματίστηκαν οι επιβαίνοντες.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αλεξανδρούπολης πήρε κλήση και βρέθηκε στο σημείο άμεσα, όπως και η Ελλληνική Αστυνομία με το ΕΚΑΒ. Απεγκλωβίστηκαν ελαφρά τραυματίες όπως έδειχναν οι έξι που επέβαιναν στην καμπίνα μαζί με τον οδηγό, ανάμεσα τους και ένα παιδί.

Στο πορτ μπαγκάζ όμως οι δυο που ήταν εκεί κρυμμένοι ήταν πιο σοβαρά τραυματισμένοι και όλοι τους μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Παρόμοια τροχαία συμβαίνουν δυστυχώς συχνά στο νομό Έβρου, αφού οι διακινητές λαθρομεταναστών στην προσπάθεια τους να κερδίσουν χρήματα δεν υπολογίζουν τίποτα.